Yeni 3 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Yeni 3 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

3 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu

3 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu

Özellik ilk olarak 2015 yılında tanıtıldığı için Microsoft, Xbox One‘ın geriye dönük uyumluluk oyun kütüphanesini sürekli olarak genişletiyor. Bu destek, şu anda mevcut yeni nesil konsolunda oynanabilen üç tane daha Xbox 360 oyununun eklenmesiyle devam ediyor.

Microsoft’un Major Nelson, yeni BC (Geriye Dönük) oyunlarını Twitter’da duyurdu. Birincisi, devam etmekte olan Dünya Kupası için Xbox One’a gelen klasik futbol sim Sensible World of Soccer‘dır. Bu oyuna yarış simi Grid Autosport ve Fable spin-off’u Fable Heroes eşlik ediyor. RPG serisindeki diğer girişlerden farklı olarak Heroes, çizgi roman tarzında ve dört oyunculu co-op özelliğine sahip bir hack-ve-slash oyunudur.

Eğer hala Grid Autosport’un fiziksel bir kopyasına sahipseniz, diski Xbox One’ınıza yerleştirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Benzer şekilde, Xbox 360‘da Dijital olarak Sensible World of Soccer ya da Fable Heroes’a sahipseniz, oyunlar otomatik olarak Xbox One’ın Oyunlarım ve Uygulamalarım alanımın İndirilmeye Hazır bölümünde görünür. Ayrıca bu oyunları Microsoft Mağazası’ndan dijital olarak satın alabilirsiniz.

Microsoft, düzenli olarak Xbox One’ın BC kütüphanesine oyunlar ekliyor. En son geçen hafta geriye dönük uyumluluk ile güncellenen popüler Xbox 360 nişancısı Call of Duty: Modern Warfare 3 olmuştu.