Yeni Açlık Oyunları Ve Alacakaranlık Filmleri Gelebilir

Yeni Açlık Oyunları Ve Alacakaranlık Filmleri Gelebilir

Açlık Oyunları Ve Alacakaranlık

Açlık Oyunları Ve Alacakaranlık

Açlık Oyunları ve Alacakaranlık serilerinin yapım şirketi olan Lionsgate için filmler çok karlıydı ve şimdi stüdyoya onlarla devam etmek istiyor. 

Variety tarafından yapılan bildiriye göre, Lionsgate patronu Jon Feltheimer geçtiğimiz günlerde, stüdyoların her iki serinin devamı planları hakkında konuştu ve sadece Twilight yazar Stephenie Meyer ve Hunger Games yaratıcısı Suzanne Collins‘in onayı ile filmlerin devam edebileceğini açıkladı. 

“Çok fazla hikaye anlatılıyor ve yaratıcılarımız bu hikayeleri anlatmaya hazır olduğunda onları aktarmaya hazırız” dedi. 

Açlık Oyunları filmleri devam konusunda ilk kez tartışılmadı. 2015’te Feltheimer, stüdyonun “aktif olarak bazı gelişimi ve prequel ve devamlılık olasılıklarını düşünüyor” demişti. Başkan Yardımcısı Michael Burns de daha sonra filmler “yaşayacak ve devam edecek” diyerek filmlerin prequellerinin olması gerektiğini önermişti. 

Açlık Oyunları filmleri, Kasım 2015’te Alaycı Kuş Bölüm 2 ile toplamda, dünya genelinde 2,9 milyar dolardan fazla hasılat elde etti. Alacakaranlık efsanesi, 2012 yılında dünya çapında 3,3 milyar doları aşan bir kazanca kavuştu.