Yeni Battle Royale The Culling 2 Steam, PS4 ve Xbox One’da Çıktı

Yeni Battle Royale The Culling 2 Steam, PS4 ve Xbox One’da Çıktı

The Culling 2

The Culling 2

Battle royale‘lerin battle royale’i devam ediyor; popüler türün oyunlara dokunuşu. The Culling 2, 2016 oyununun devamı niteliğindedir. Bu, sıfırdan inşa edilmiş ilk battle royale oyunu olarak kendini gösteriyor. Steam, PS4 ve Xbox One’da şu anda 20 dolar karşılığında kullanılabilir.

Bu devam oyunu, yakın dövüş mücadelesine katılmak için 20 kilometrekarelik bir harita alanı ve çok çeşitli ateşli silahlar vaat ediyor. Daha samimi bir cinayet deneyimi için diğer 100 oyunculu battle royale’lerden farklı olarak eşleşme boyutunu 50 oyuncuya ayarlar. Resmi Twitter hesabı, Xbox kullanıcılarının çözmesi için çalıştıkları bazı lobi sorunları yaşadığını belirtti.

Daha düşük bir fiyatla, The Culling 2, bütçe bilincine sahip alıcıları cezbedebilir, ancak çok sayıda rekabete sahiptir. PUBG, Steam’de hala çok popülerdir ve daha popüler oyunlar da trende geçiş yapmaktadır. Yaklaşan Battlefield 5 ve Call of Duty: Black Ops 4’ün her ikisi de kendi battle royale modlarını açıkladılar. Sea of Thieves gibi nişancılar bile moda olan ilgilerini belirttiler. Artı, elbette, Fortnite, düşük fiyatta son derece popüler olmaya devam ediyor, bu nedenle rakiplerin kendilerini rakiplerinden ayırmak için kendi yollarını açmaları gerekecek. The Culling 2’yi indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

The Culling 2 İndir