Yeni Battlefront 2 Güncellemesi

Yeni Battlefront 2 Güncellemesi

Battlefront 2 Güncellemesi

Battlefront 2 Güncellemesi

Star Wars: Battlefront 2, Alden Ehrenreich’in Solo ve Donald Glover’ın Lando Calrissian’ı Solo: A Star Wars Story filminden oynamanıza izin veren yeni kıyafetler de dahil olmak üzere daha da fazla Han Solo içeriği ekliyor.

Yeni içeriğin tamamı 12 Haziran’da çıkıyor. Kıyafetlere ek olarak, Kessel gezegenine yerleştirilmiş yeni bir çok oyunculu harita hazneye ekleniyor. Harita, Blast, Hero Showdown, Heroes vs Villains ve yeni Extraction modunu destekliyor. Extraction, takımların yağma çalmak ve üssüne geri dönmek için savaştıkları asimetrik bir moddur.

Ayrıca 12 Haziran’da Battlefront II‘ye gelen, Han’ın ondan kazandığı Lando’nun Millennium Falcon’u. Gemi Han’ınkinden daha hızlı ve daha çeviktir, ama o kadar da güçlü değildir, çünkü Han henüz onun için bir değişiklik yapmamıştı. Oyun yoluyla kilidini açtığınız kredileri harcayarak gemiyi alabilirsiniz. Yeni kozmetik seçenekleri ise, Ehrenreich’in Solo ve Glover’s Calrissian’ı ile Chewbacca’nın gözlük takması. Hepsi Solo’da olan gözlükler. Bunları, gerçek parayla satın alabileceğiniz gibi ikinci para birimi olan kredi veya kristallerle de satın alabilirsiniz.

Yeni güncellemede, spawn ekranı ve Battlefront 2‘deki son turda MVP ekranı için hologram stili görünümü de değişecek. Yeni görünüm, Mayıs ayında hologramın kaldırıldığı ana menü ile daha uyumlu olacak. Ek olarak geliştirici DICE, karakter modellerini döndürerek, kaydırarak ve yakınlaştırarak daha yakından inceleme yeteneğini ekliyor.

Güncelleme ile Battlefront II için de yeni Jetpack Cargo modu bir değişikliktir, bu altı dakikalık bir zamanlayıcı ekler. Ayrıca, kullanıcı arayüzü güncellenir. Artık kalan puan ve zamanı gösterecektir. Haritanın kendisi de değişti, ve şimdi respawn üzerine bir karakter yerine kullanmak için bir silah seçeceksiniz.

12 Haziran güncellemesinde genel hata düzeltmeleri, ince ayarlar ve geliştirmeler de olacaktır. Bunları Battlefront II web sitesinde tam olarak görebilirsiniz.

İleriye bakıldığında EA, 9 Haziran’da E3 2018’de EA Play brifingi sırasında Battlefront II için “sırada ne olacak” konusunda daha fazla ayrıntı paylaşacağını daha da fazla göstermeye başladı. Kessel gezegenindeki yeni Extraction modu, etkinlik sırasında ilk kez gösterilecek.