Yeni Bir Marvel vs Capcom Oyunu Geliyor !

Yeni Bir Marvel vs Capcom  Oyunu Geliyor !

Marvel vs Capcom

Marvel vs Capcom

Marvel vs Capcom hem çizgi roman hem de dövüş oyunları sevenlerinin vazgeçilmezi olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bir süredir unutulmuş olan Marvel vs Capcom, seriye yeni bir oyunun daha ekleneceğinin açıklanmasının ardından yeniden gündemde yer buldu. Seri Marvel vs Capcom 4 ile devam edecek. Polygon‘un haberine göre Marvel vs Capcom 4, gelecek yılın başlarında hayranlarıyla buluşacak.

Marvel’ın, Marvel Sinematik Evreni’ne  benzemesi için oyunda sadece MCU’e dahil olan karakterleri eklemesi bekleniyor. X-MEN ekibinin kesinlikle yer almayacağını, Spider-Man’in ise henüz belirsizliğini koruduğu düşünülüyor.

Capcom tarafından piyasaya sürelen  serinin temeli 1994‘teki X-Men vs Street Fighter’a  dayanmakta. Seri daha sonra tüm Marvel kahramanlarını kapsayacak şekilde genişledi. Şimdiye kadar toplamda yedi farklı oyunla karşımıza çıktı. En son  2011 yılında yeni bir oyun yayınlanmıştı. Capcom’un lisans anlaşmasının bitmesiyle oyunlara güncellemeler kesilmişti. Buna rağmen oyun severlerin yoğun ilgisinde bir azalma olmadı. Bu da yeni bir oyunun piyasaya sürülmesine neden olacak gibi duruyor.