Yeni Çıkan Popüler Mobil Oyunlar

Yeni Çıkan Popüler Mobil Oyunlar

Popüler Mobil Oyunlar

Popüler Mobil Oyunlar

Elimizden hiç eksik olmayan telefonlarımızdaki oyunlarla epey zaman geçirir olduk. Şöyle ki bir çoğumuz bu durumu seviyoruz da. Oynamak için ilginç ve keyifli oyunlardan incelemeniz gerektiğini hissetiğimiz bazı oyunları derledik.

Yeni çıkan popüler mobil oyunlar listemiz.

1. Animal Crossing: Pocket Camp

Nintendo, Animal Crossing: Pocket Camp oyununu programın bir günü öncesinden başlatarak şaşırttı. Bu oyun, indirmek için ücretsizdir ve şu an için bazı bölgelerde mevcuttur. Oynarken gayet keyif alacağınız bir oyun.

Animal Crossing Pocket Camp İndir

2. Rez Infinite

Sanal gerçeklikte bazı tekno-psychedelic çekim oyun eylemi içindeyseniz, o zaman Rez Infinite size göredir. Eğlenceli olacak ve bizi uçuracak VR atış oyunu bekliyorduk ve bu o oyun olabilir. Bir Daydream kulaklık ve denetleyicilerle eşleştirilmiş bir Daydream özellikli telefon gerektirdiğini unutmayın. Tam oyuna para harcamaya karar vermeden önce size ücretsiz deneme verilecektir.

Rez Infinite İndir

3. Naruto X Boruto Ninja Voltage

Naruto için kesinlikle deliren kişilerden biriyseniz, haberiniz olsun; Bandai Namco’nun Play Store aracılığıyla dünyadaki yeni oyunu Naruto X Boruto Ninja Voltage piyasaya çıktı ve ilk değerlendirmeler göreceli olarak iyi görünüyor. İnsanlar oyunların sıradan oyuncular için olmadığını ve oyuna çok fazla dikkat etmesini istiyorlar. Eğer bir aksiyon RPG oyununu beğendiyseniz bu sizin için olabilir.

Naruto X Boruto Ninja Voltage İndir