Yeni Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Açıklandı: Android 17

Yeni Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Açıklandı: Android 17

Dragon Ball FighterZ Android 17

Dragon Ball FighterZ, bu yılın başlarında PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldüğünden beri, Bandai Namco popüler Dragon Ball dövüş oyunu için DLC karakterlerini düzenli olarak yayınlıyor. Yayıncı, oyunun sezon geçişinde yer alan sekizinci ve son savaşçıyı şu anda açıkladı: Android 17.

Bu, Android 17’nin Dragon Ball FighterZ’deki ilk görünümü değil; Eski ortağı Android 18, belirli saldırılarla ona yardım etmek için bir savaş sırasında onu arayabilirdi. Ancak bu sefer ilk kez 17 oynanabilir bir biçimde görünecek. Bandai Namco’nun açıklaması,”Dragon Ball evrenine ilk girişinde, Android 17’nin umursanaz bir anarşist, bir sorun yaratan ve gerçek bir alçak olduğu biliniyordu. Ölümü deneyimledikten ve Shenron tarafından hayata döndürüldükten sonra, Android 17 barış ve bilinmez bir yaşam sürmeye başladı.” şeklinde.

Eski kötü adam bu hafta sonra gelmesi planlanıyor ve kıyafetini Dragon Ball Super‘den spor tarzda donatıyor. Görünüşe göre hareketleri büyük ölçüde Dragon Ball Super’den de geliyor. Bandai Namco’ya göre, rakiplerinin hemen arkasından geçmek için koruyucu bir bariyer oluşturarak ve duvardan atlayarak kendini gizleyebilir. Android 17’nin açıklayıcı fragmanına göz atabilirsiniz.

Android 17, Eylül ayı bitiminden önce oyunun yedinci DLC karakteri olan Cooler‘ın yanında Dragon Ball FighterZ kadrosuna katılacak. Daha önce de belirtildiği gibi, her iki savaşçı da 35 dolara mal olan ve oyunun DLC karakterlerinin sekizinin tümüne sahip olma hakkını veren FighterZ Pass’ın bir parçası olarak dahil edilmiştir. Oyuncular ayrıca her iki dövüşçüyü de 5 dolar karşılığında tek başına satın alma seçeneğine sahip olacaklar.

Dragon Ball FighterZ PS4, Xbox One ve PC için mevcuttur. Oyunun 28 Eylül’de Nintendo Switch için piyasaya sürülmesi planlanıyor.