Yeni Fortnite: Battle Royale Sınırlı Zaman Modu Blitz Aktif

Yeni Fortnite: Battle Royale Sınırlı Zaman Modu Blitz Aktif

Fortnite Battle Royale Blitz Modu

Fortnite Battle Royale Blitz Modu

Fortnite geliştiricisi Epic, PS4, Xbox One ve PC’de Battle Royale‘da yeni bir sınırlı zaman modunu başlattı. Önümüzdeki birkaç gün için, oyuncular kısa süreli “Blitz” moduna girecekler ve bu da “hızlı fırtınalar ve bol yağma” vaat ediyor.

Blitz, Battle Royale için geçen ay Epic‘in yayınladığı yeni sınırlı zaman modlarından biriydi. Daha önce anlatığına göre stüdyo, modun normalden çok daha kısa eşleşmelere sahip olduğunu ve Epic’in “daha hızlı ve daha yoğun” hale getirdiğini söylüyor. Blitz’de, bir maçın maksimum süresi sadece 15 dakikadır ve her maç halihazırda kapanmakta olan fırtına dairesi ile başlar.

Kısaltılmış maç sürelerinin üzerine, yağma durumu Blitz modunda ayarlandı. Hazine sandıklarının ve cephane kutularının bir maç sırasında ortaya çıkma olasılığı büyük ölçüde artmış ve Floor Loot “zamanın neredeyse % 100’ü kadar” ortaya çıkmıştır. Hasat kaynakları ikiye katlanırken, Arz Düşüşlerinin spawn olma aralığı ve iniş süreleri de azaltılmıştır.

Epic, Blitz modu için kesin bir bitiş tarihi açıklamamıştır, ancak Battle Royale’deki sınırlı süreli etkinlikler genellikle yaklaşık bir hafta boyunca sürer. Blitz modu hakkında daha fazla bilgiyi resmi Fortnite web sitesinde bulabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarınız Fortnite oynamaya uygunmu Fortnite Sistem Gereksinimlerini merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Kaynak: 1, 2