Yeni Fortnite Güncellemesi Geliyor 4.3

Yeni Fortnite Güncellemesi Geliyor 4.3

Yeni Fortnite Güncellemesi

Yeni Fortnite Güncellemesi

Geliştirici Epic Games, güncelleme 4.3‘ün muhtemelen 30 Mayıs Çarşamba günü PlayStation 4, Xbox One, PC ve mobile için piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Güncelleme ile ilişkili bazı sunucu kesintileri olacak. Epic duruş süresinin ne kadar süreceğini söylemedi, ancak bunun bir tanesi ilerleme bildirim sistemi olan yaşam kalitesi iyileştirmelerini içereceğini biliyoruz. Bir kez uygulandığında, oyuncular maçlar sırasında hedefleri tamamladıkça mesajların açıldığını görecekler ve belirli bir mücadeleyi bitirmek için nerede durduklarını daha kolay anlayacaklar.

Güncellemenin yeni duyurulan Alışveriş Sepetini Fortnite’a eklemesi de olası. Bu, sürüp gidebileceğinizi umduğumuz bir veya iki kişilik bir araçtır. Yakında bunu öğreneceğiz. Fortnite için duyurulan bir diğer yeni özellik, arkadaş canlısı ateş ve respawns özelliklerine sahip sınırlı bir Playground Modu. Büyük ihtimalle bu Fortnite güncellemesi Season 4, Week 5 zorluklarını getirmeyecektir.

Diğer Fortnite haberlerinde, geliştirici Epic Games, telif hakkı ihlali iddiaları üzerine PUBG geliştirici PUBG Corp. tarafından Kore’de dava ediliyor. Neler olup bittiği hakkında her şeyi öğrenmek için buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.