Yeni Fortnite Güncellemesi Oyunu Büyük Bir Şekilde Değiştirebilecek Öğe Ekleyecek

Yeni Fortnite Güncellemesi Oyunu Büyük Bir Şekilde Değiştirebilecek Öğe Ekleyecek

Yeni Fortnite Güncellemesi

Yeni Fortnite Güncellemesi

Epic’in battle royale oyunu Fortnite için bir sonraki büyük güncelleme bugünden sonra geliyor. Bu, son zamanlarda duyurulan “Port-a-Fort” maddesini önemli ölçüde sarsacak olan güncellemeyi içerecek güncellemedir.

Bina, Fortnite’in önemli bir bileşenidir, ancak özellikle de mermiler uçmaya başladığında, o kadar da kolay değildir. Port-a-Fort öğesi bunu ele almayı amaçlamaktadır. Öğeyi dağıtmak, yaklaşan yangından korunmak için kullanabileceğiniz saniyeler içinde büyük bir kale oluşturur. Port-a-Fort’un video aracılığıyla nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

Fortnite Port-a-Fort Öğesi

Port-a-Fort öğesi henüz oyunda değil, bu yüzden bazı şeyleri nasıl değiştireceği bilinmiyor. Ancak insanlar, daha deneyimli oyunculara yeni gelenleri ikram etmek yerine yardımcı olma yolunda bir adım daha ileri gittiklerini söylüyorlar. Buradaki fikir şudur: Eğer bir maddeyi basitçe kurarak saniyeler içinde büyük bir kale kurabiliyorsanız, bu kazanmak için ne kadar beceriye ihtiyaç olduğunu azaltır. İnsanlar, oyuncuların silah satın almasına izin veren yeni eklenen makineler hakkında da benzer şeyler söyledi.

Port-a-Fort öğesinin nadir seviyesini ya da tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyoruz, bu yüzden genel Fortnite deneyimini nasıl etkileyeceğinden emin olmak için çok erken.

Kaynak: 1