Yeni Fortnite Sınırlı Zaman Modu Steady Storm Çıktı

Yeni Fortnite Sınırlı Zaman Modu Steady Storm Çıktı

Fortnite Steady Storm

Fortnite Steady Storm

Fortnite’ın 5.20 güncellemesi, PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve iOS için geldi. Battle Royale moduna yeni bir silah ve oyun gamı ayarlaması sunmanın yanı sıra, oyunun en son sınırlı süreli etkinliğinin başlangıcını işaret ediyor: Steady Storm.

İsminden de anlaşılacağı gibi, Steady Storm modu, tüm maç boyunca adada sürekli olarak kapanan bir fırtınaya sahiptir. Tipik bir Battle Royale oyununun aksine, Steady Storm’da güvenli bölgeler yoktur, bu yüzden oyuncular hareket halinde ve hayatta kalmak için haritadaki fırtınayı takip etmek zorunda kalacaklar.

Fortnite’ın resmi web sitesinde Steady Storm hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Epic, modun rotasyonda ne kadar süre kalacağını belirlemedi, ancak bunun gibi sınırlı süreli etkinlikler genellikle yeni bir modla değiştirilmelerinden yaklaşık bir hafta önceye kadar çalışır. Geçen haftaki v5.10 içerik güncellemesinin yanında başlatılan Fly Explosives modundaki durum böyleydi.

Steady Storm’a ek olarak Epic, Fortnite‘ın devam etmekte olan sandbox tarzı modu olan Playground’a da birkaç kez ince ayar yaptı. Özellikle geliştirici, “dağınıklığı azaltmak için” tek bir silahla kaplı sandığı ve floor yağmalarını geri getirdi. Ek olarak Epic, mod seçicisine bir Fill/No Fill seçeneği eklemiştir.

Fortnite’ın v5.20 güncellemesindeki diğer büyük eklenti, Battle Royale için yeni bir silahtır: Double Barrel Shotgun, “2 ateşlemenin her birinde yumruk atıyor.” Bu arada, Save the World modu yeni kahraman aldı: Ragnarok, the Dark Viking.

Fortnite’ı buradan indirebilirsiniz.