Yeni Hitman 2 Videosu

Yeni Hitman 2 Videosu

Hitman 2

Hitman 2

İyi bir hitman olmak, birçok farklı beceri gerektirir. İnce tonlara ihtiyacın vardır. Doğru zamanda doğru zamanda olmalısınız. Her şeyden önce, kalabalığa karışmanız ve kuşkuyla bakmaktan kaçınmanız gerekir.

Ayrıca, durumun en iyisini yapmalısınız. Tıpkı Agent 47‘nin bu yeni Hitman 2 videosunda yaptığı gibi, her şeyi silah olarak kullanabilmelisiniz.

“How to Hitman” başlıklı video, esas olarak Hitman 2’nin sürükleyici niteliklerini göstermekle ilgilidir. Oyunun Miami yarış pisti görevinin etrafında dolaşan video, 2016’nın epizodik yeniden başlatılmasından daha fazla “genişletilmiş” seviye vaat ediyor. Bu parlak Sapienza gibi görevlerin nasıl küçük olarak tanımlanamadığı göz önüne alındığında oldukça etkileyici olurdu.

Ek olarak video, oyuncuların hedeflerine yaklaşma tarzına bağlı olarak görevlerin nasıl gelişeceğini anlatmaktadır. “Oyunun devrim niteliğindeki yapay zekası sayesinde karakterler, organik ve inorganik değişimlere karşı çevrelerine tepki vererek, büyük yankı uyandırabilecek bir domino etkisi yaratıyor.” Video, bir yarış podyumuyla aynı sahneyi göstererek bunu anlatıyor. Ama hedef iki farklı yarışçıydı.

Video, Agent 47’nin tipik olarak çok yönlü stilinde işini sürdürdüğünü, gardiyanları vurduğunu, çatılardan ateş ettiğini, uzaktan bombalarla yarış arabalarını havaya uçurduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, ilginç olan, videonun bir sahnesinde iskele üzerindeki bir balık ile bir NPC’ye vurduğu an.

Hitman 2 ile 13 Kasım’da başlatılacak.