Yeni Monster Hunter: World Güncellemesi PS4 ve Xbox One’da

Yeni Monster Hunter: World Güncellemesi PS4 ve Xbox One’da

Capcom, Monster Hunter: World için yeni bir güncelleme yayınladı ve Slashberry yönetimine birkaç küçük düzenleme yaptı. Patch 1.06 ve 1.0.0.11 şimdi PS4 ve Xbox One için mevcut. 

PlayStation 4 ve Xbox One

  • Avcıların son güncelleme sırasında (PS4 v1.05 / Xbox One v1.0.0.10) avcılarının öğelerinde tutabilecekleri en fazla Slashberries sayısı olan 31 veya daha fazla Slashberries olduğunda sorunu oluştu. kese 60’dan 30’a düşürüldü. Bu güncelleme, öğe çantanızda 30’u aşan herhangi bir Slashberries’i öğe kutunuza taşıyacaktır.

  • Son güncellemede düzeltilen bir sorun için düzeltmeler yapıldı (PS4 v1.05 / Xbox One v1.0.0.10).

Xbox One

  • Katılmak için başka bir oyuncunun oturumunu ararken arama algoritmasını yeniden ayarladı.

Street Fighter V: Arcade Edition için konsollar üzerine veri kaydeden PS4 oyuncuları “Down the Dark, Cuddy Path” adlı ilk Street Fighter V Event Quest‘i kabul edebiliyor. Bu, 3 veya daha yüksek bir Hunter Rank gerektiren üç yıldızlı bir görevdir ve yapmanız gereken tek şey Barroth’u öldürmektir. Görev tamamlandıktan sonra, donatılmış olduğu zaman avcınızı simgesel Street Fighter karakterine dönüştürecek olan Ryu zırh setini hazırlamak için öğelerle ödüllendirileceksiniz.

Monster Hunter World‘ün ikinci  Horizon: Zero Dawn etkinliği 28 Şubat‘ta başlıyor. Önceki macera gibi, PS4 oyuncularına özel olacak. Bu seferki misyon, dev bir Anjanath’ı avlamak olacak ve ödül, Aloy’un yayını ve zırhını hazırlamak için malzemeler olacak. Zırhınızın donatılması, avcınızın cinsiyetine bakılmaksızın görünümünüzü Aloy’a benzeyecek şekilde değiştirecektir.

GameSpot’un Monster Hunter: World derlemesinde Ginny Woo, oyunun franchise’ının şimdiye kadarki en büyük ve en iyi olduğunu, 8/10 kazandığını söyledi.

Kaynak: 1