Yeni Nintendo Switch için En İyi Oyunlar

Yeni Nintendo Switch için En İyi Oyunlar

En İyi Switch Oyunları

En İyi Switch Oyunları

Sonunda yeni bir Switch‘e kavuştunuz. Şimdi oyun zamanı. Peki Nintendo Switch‘te hangi oyunları oynayacaksınız. Sizlere yardımcı olması için en iyi oyunları seçmeye çalıştık. Bu oyunlar Switch konsolunuzun özelliklerini en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olur ve sizi bir süre idare eder. En iyi Switch oyunları listemizi inceleyebilirsiniz.

1. Super Mario Odyssey

1. Super Mario Odyssey

Mario geri döndü. Şaşkın bir şapka ile… Mario ile dünyayı dolaşıp uzaktaki ülkeleri ziyaret edeceksiniz ve Prenses Peach‘yi kurtarmaya çalışacaksınız. Güvenilir şapkanız Cappy, çeşitli karakterlere sahip olabileceğiniz ve bedenlerini kontrol altına alabileceğiniz oyuna yeni bir boyut katıyor. Evet belki de bir T-rex olabilirsiniz. Hikayeyi eğlenceli hale getirirken, kesinlikle bu dünyaları keşfetmek için zaman ayırın. Bunlar muhteşem tasarlanmış.

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Yerinize iyice yerleşin. Çünkü oyuna girdikten sonra kalkmanız biraz zaman alabilir. Link olarak, genişleyen bir haritayı araştırıp, nasıl çalıştıklarını anlamak için işleri yöneteceksiniz. Şiirleri ve bilmeceleri kullanarak tapınakları ortaya çıkarmak gibi çeşitli görevlerde bulunacaksınız. Oyun oldukça açık, bu nedenle ilerlemenizi tanımlamak size kalmış.

3. Snipperclips

3. Snipperclips

Snipperclips, Switch’in lansmanında yayınlanan az sayıdaki oyunlardan biriydi. Şekilleri kesip birden fazla oyuncu ile çeşitli bulmacaları çözmek için birlikte çalışmaya idealdir. Özellikle ailenizle vakit geçirmek için bu en iyi oyun olabilir. Oyun ayrıca şu anda bir genişletme paketi olan Snipperclips Plus‘ı keşfetmek için iki yeni dünya ve çözülecek 30 bulmacayı ekliyor.

4. Mario Kart 8 Deluxe

4. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart‘ı biliyorsunuz. Hepimiz oynamışızdır, ama şimdi Switch konsolunda. Bu yeni sürüm birkaç değişiklik içeriyor: Bir kerede iki öğe tutabilirsiniz; Hemen hemen tüm karakterler ve yarış pistleri başlangıçtan kilidi açıldı; ve birden fazla yeni savaş modu var.

5. Stardew Valley

5. Stardew Valley

Bir çiftçi olmaya hazır mısınızız? İşte fırsat. Stardew Valley günler serisi olarak yapılandırılmıştır. Her gün, ne isterseniz yapacak zamanınız vardır. Bitki ve su ürünlerini, büyümüş arazilerinizi boşaltabilir veya alışverişe çıkmak veya arkadaş edinmek için kasabaya giriş yapabilirsiniz.

6. Splatoon 2

6. Splatoon 2

Bu çok oyunculu nişancı oyunu; Call of Duty, paintball ve Tony Hawk’ın Pro Skater grafiti modu arasında bir geçiş gibidir. Mermiler yerine boya ateşlersiniz. Silahlar, füze tabancaları, boya silindirleri, kovalar ve büyük fırçalar içerir. Her maç, oyuncuların kentsel bir arenaya atılmasını sağlar; amaç, bitmeden önce takımınızın renginde olabildiğince çok sahneyi boyamaktır. Oyun yeni kıyafetler, saç stilleri ve haritalar eklemek için Kasım ayında bir güncelleme aldı.

7. Bonus Oyunlar

7. Bonus Oyunlar

İsterseniz bu oyunu da deneyebilirsiniz. Mario + Rabbids Kingdom Battle.

İyi eğlenceler…