Yeni Overwatch Etkinliği ve Harita Çok Yakında Geliyor

Yeni Overwatch Etkinliği ve Harita Çok Yakında Geliyor

Overwatch‘ın ikinci yıl dönümü olan Mayıs ayına giderek yaklaşıyoruz. Blizzard’ın atışçı kahramanlara olan desteği hala sürüyor. 2017’de stüdyo Overwatch güncellemelerinde bir özet sunmuş ve 2018’de bizi nelerin beklediği ile ilgili biraz bilgilendirmişti.  Daha fazla karakter, harita ve etkinlik devam ediyor…

Oyun direktörü Jeff Kaplan, Overwatch ekibinin çalışmalarında neler yaptığını anlattı. Yeni Blizzard World haritasının çok yakında başlatılacağına işaret etmesine rağmen, konuştuklarının kesin bir çizelgesi paylaşılmadı. Blizzard’ın diğer franchise’larına yönelik bir tema parkı olan bu harita şimdiye kadarki en iyi oyunlardan birisi ve Paskalya yumurtaları tonlarını içeriyor.

Ayrıca Ay Yeni Yılı Etkinliği çok yakında gelecek. Geçen yılki kutlama Horoz Yılı‘ydı, 2018 yılı etkinliği ise Köpek Yılı olacak. Gelecekte daha fazla ayrıntı açıklanacak ancak Kaplan, oyuncuların çok mutlu olacağı çok önemli içerikler içerdiğini söyledi. Blizzard, önceki etkinliklere geri bildirim üzerine bazı değişiklikler yapma niyetinde.

Geçen yılki Uprising olayı bir şekilde geri dönecek olsa da, Blizzard onu evrimleştirmek istiyor. Yıl dönümü etkinliği ayrıca, oyunculara mevcut olan dans duyguları gibi şeyleri kazanma şansını sağlayan bir dönüş yapacak. Kısa süre içinde Overwatch League ile yeni deriler yakında oyuna eklenecek ve Rekabetçi Oyun‘un nasıl çalıştığıyla ilgili kısa ve uzun vadeli değişiklikler göz önüne alınmaya çalışılacak.

Kaplan, hala test aşamasında olan harika yeni haritaların  ve yeni bir karakterin olduğunu açıkladı. Karakterden ne beklememiz gerektiği ile ilgili bir şey belirtmedi. Sadece çok önemli bir karakter olacağını biliyoruz. Blizzard karakteri eksiksiz olarak tamamlamakla ilgilendiği için tam çıkış tarihi henüz belirtilmedi.Stüdyo bunun ardından başka karakterler çıkarmayı da düşünüyor.

Kaynak: 1