Yeni Overwatch Yıldönümü Skini Açıklandı

Yeni Overwatch Yıldönümü Skini Açıklandı

Overwatch Soldier 76

 Overwatch Soldier 76

Overwatch ikinci yıldönümünü kutlamak için hazırlanıyor ve diğer şeylerin yanı sıra yepyeni bir dizi yeni skin anlamına geliyor. Blizzard yavaş yavaş yeni moda dud’larını birer birer ortaya koyuyor ve birincisine bir göz atalım. Venom Soldier 76, herkesin favori nişancı babasının yerini aldatıcı bir bakışla değiştiren Epik bir skin.

Bu, sekiz Legendary ve üç Epic skini içeren yıldönümü kutlamaları için gelen 50 yeni kozmetik eşyadan biridir. Diğer yıldönümü etkinlikleri arasında Deathmatch rotasyonuna konulan Petra haritası ve Önyükleme’ye eklenecek yeni bir Competitive mod yer alıyor. Önceki Arcade kavgaları da günlük olarak dönecektir.

22 Mayıs – 11 Haziran arası yıldönümü etkinliği sırasında herhangi bir zamanda oturum açmak için size bir Legendary eşyayı garanti eden ücretsiz bir yağma kutusu verilir. Son iki yılda sezonluk kozmetik ürünlerini kaçırmış olursanız, bunlar yağma kutuları veya yıldönümü kutlamaları sırasında satın alınabilir. 50 kutudaki paket ayrıca bir Legendary yağma sandığı ile birlikte gelecek.

Blizzard ayrıca 22 Mayıs’taki temel oyunun yanı sıra 15 skinle oyunun yer aldığı bir etkinlik olan Overwatch’ın Legendary bir sürümünü yayınlıyor. 25-28 Mayıs’ta yeni oyunculara açılmak için ücretsiz bir hafta sonu geliyor.