Yeni PUBG Haritası Temmuz’dan Önce Geliyor

Yeni PUBG Haritası Temmuz’dan Önce Geliyor

PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corp, henüz ayrıntıları teyit etmese de, popüler battle royale oyunu için önümüzdeki aylarda neler olacağı hakkında biraz konuştu. Diğer şeylerin yanı sıra, Temmuz ayından önce çıkacak yeni bir harita var.

PUBG Corp, Steam‘de güncellenen en son gelişmelerin bir parçası olarak oyunun ciddi hile meselesiyle uğraşmak için bazı önemli özelliklerin ve sistemlerin geliştirilmesini ertelemek zorunda kaldığını açıkladı. PUBG Corp, başka nedenlerden dolayı, PUBG‘nin 2018 için yol haritasını paylaşamadığını da belirtti. Mart ayında yapılacak bir duyuruda -bir sonraki harita ile ilgili spesifikasyonlar da dahil olmak üzere-  Haziran’dan itibaren ayrıntılarını paylaşmayı planlıyor.

PUBG Corp, “Sizinle paylaşmak istediğimiz çok heyecan verici şey var; buna, daha kapsamlı battle royale deneyimler sunmanın yanı sıra daha derin ve daha gerçekçi bir oyun yaratmak için yapılan iyileştirmeler ve değişiklikler de dahil olmak üzere yeni içerikler de var” dedi. “Mart ayında ekip, bizden 2018 yılının ilk yarısında beklediğiniz şeyleri, yeni haritamızı içeren güncellemeyi ve yeni içerik planlarımızla ilgili açıklama yapacak” diye ekledi.

Yeni bir harita kadar heyecan verici olmasa da, yüksek pingli oyuncuların oturumdan çıkmalarını sınırlamak için gelen bir değişiklik hakkında bazı ayrıntıları paylaştı. Daha önce açıklanan maksimum ping limiti getirme planları,  anti-cheat çabaları ile ertelendi ancak şimdi daha iyi sonuçlar sağlayacağına inanılan yeni bir çözüm getiriliyor.

PUBG Corp, “Daha önce ele alınan yöntemin aksine eşleme havuzunu ping’e göre bölmek istiyoruz,” dedi. “Bu, daha düşük pingli kullanıcıların, eşleşme sırasında öncelik kazanacağı anlamına geliyor. Ek takım, ping’e bağlı olarak bağlantıyı kısıtlamak yerine, eşleşen havuzun bölünmesiyle genel oyun deneyimini iyileştirmeyi umuyor. Bu yöntemi test etmek için hazırlıklar devam ediyor. İlk denemelerin bu hafta başlaması planlanıyor, hazır olduğunda paylaşılacak. ” dedi. 

Bu arada, yeni bir güncelleme tam başlatma öncesinde PC test sunucularına geliyor. Diğer şeylerin yanı sıra, oyuncuların uçakta görünmesine izin vermeyerek maçların başında performansı artırmayı amaçlıyor. Bunun için yeni bir UI öğesi eklendi.

Kaynak: 1