Yeni PUBG PC Güncellemesi

Yeni PUBG PC Güncellemesi

Yeni PUBG PC Güncelleme 10

Yeni PUBG PC Güncelleme 10

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın PC versiyonuna yeni bir güncelleme geldi. Tam sürümünün öncesinde, yama 10 artık PUBG‘nin test sunucusunda kullanılabilir ve Miramar haritasına ve oyunun diğer yönlerine bir dizi ayarlama yapar. Şuandan itibaren, üç saatlik sunucu bakımını takiben, PlayerUnknown’s Battlegrounds canlı sürümünde 10 güncellemesi sunulmuştur.

Miramar ile ilgili olarak, geliştirici PUBG Corp., haritayı “daha çekici” hale getirmek için haritanın kuzeydoğu ve kuzeybatı kısımlarını değiştirdiğini söylüyor. Özellikle, vaha şimdi Miramar’ın kuzey kesiminde bulunabilir ve Alcantara köyü kuzeybatıya eklenmiştir. Oyuncuların bölgeye girip çıkmasını kolaylaştırmak için ek yollar, patika yollar ve araba spawn yerleri de eklendi.

Buna ek olarak, PUBG Corp., özellikle mavi bölgeye bir dizi genel oyun ayarlamaları yaptı. Bu güncellemeyle, mavi bölgeler arasındaki gecikme süresi azaltıldı ve oyunculara fazlar arasında daha az zaman kazandırıldı. PUBG Corp. ayrıca yedinci, sekizinci ve dokuzuncu mavi bölgelerden alacakları hasar miktarını artırdı. Son olarak, diğer ürün spawn oranı değişmeden kalsa da, oyun içi tüm kıyafet spawnları kaldırıldı. Bu arada, Steam forumlarında güncelleme için tam yama notlarını bulabilirsiniz.

Kaynak: 1