Yeni PUBG Xbox One Test Sunucusu Güncellemesi

Yeni PUBG Xbox One Test Sunucusu Güncellemesi

PUBG Xbox One Test Sunucusu Güncellemesi

PUBG Xbox One Test Sunucusu Güncellemesi

Xbox One için PlayerUnknown’s Battleground Test Server’ı (PTS), şu anda indirebileceğiniz yeni bir güncellemeyle tekrar aktif. Güncelleme 18, dinamik hava efektleri ve mermi uzuv etkisi dahil olmak üzere battle royale oyununa birçok oynanış değişikliği yapar. Güncelleme, daha sonraki bir tarihte ana PUBG sunucularına uygulanmadan önce oyun testi için PTS’de kalacaktır.

PUBG Xbox One sürümü sadece Erangel ve Miramar haritasını içerir. PUBG Corp., oyunun konsol sürümüne geldiğinde Sanhok‘ta veya yeni kar haritasındaki hava efektlerinin mi olacağını açıklamıyor. Miramar, hem Bulutlu hem de Günbatımı ile güncellenirken Erangel, Bulutlu hava durumunu alıyor.

Erangel veya Miramar’a düştüğünüzde, ne tür bir hava ile uğraştığınızı görmek için gökyüzüne bakmanız gerekir. Eğer güneşli ise, maçın geri kalanında bu şekilde kalır. Aynı şey gün batımı için de geçerlidir, bu da güneşin konumunu yalnızca kapsamı incelerken hafif bir parlama sağlamak için düşürür. Bulutlu, oyun değiştiricidir. Maçlar bulutlar ile başlıyor. Ama battle royale ortasında hızla yağmur, sis veya her ikisine de dönüşebilir. Sisli iken görüş açısı sınırlıdır. Yağmur yağdığında, oyuncunun hareket ettiğini duymak daha zordur ve sağanak, bastırılmış bir ateşli silahtan gelen yumuşak gürültüyü tamamen maskeleyebilir.

PTS, tüm ateşli silahlara mermi nüfusu etkisi uygulayarak, bir takım arkadaşının vücudunuzla korunmasını imkansız kılar. Mermiler, yere vurana kadar uçuş yollarını takip edecekler ve kaç cesetten geçtiğine bakılmaksızın aynı kuvvet ve hız ile seyahat edecekler. Bu yüzden, eğer birisini kolundan vurursanız ve mermi arkasındaki birini başından vurmak için geçerse, ilk kişi vücudunda vurulduğu gibi hasar alır ve ikinci kişi mükemmel bir kafa vuruşundan daha fazla hasar alır.

Güncelleme 18 ayrıca Erangel ve Miramar’a birkaç ev, ağaç ve yol ekliyor. Ayrıca, Erangel’de, ek bir örtü sağlamak için nehir boyunca daha fazla ağaç ve küçük tepeler var ve Miramar’da, daha yüksek yamaçların bazıları araç seyahatini kolaylaştırmak için indirildi.

Yeni güncelleme ayrıca ses, performans, spekülasyon modu ve UI / UX’te değişiklik yapar, ayrıca birkaç hatayı düzeltir. Tam yama notları PUBG’nin forumlarında yer alıyor. PUBG Xbox One ve PC’de mevcuttur. İndirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.