Yeni Rainbow Six Siege Operatörleri ve Güncellemesi

Yeni Rainbow Six Siege Operatörleri ve Güncellemesi

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum

Rainbow Six Siege hızla 3. Yılın ikinci sezonuna yaklaşıyor ve Ubisoft, oyuncular için depolayacağı yeni özelliklerden bazılarını etkiledi. Gelecek hafta tam olarak yayınlanmadan önce, yayıncı, oyunun bir sonraki büyük güncellemesi olan Operation Para Bellum’u, yeni Operatörleri, Pick & Ban sistemini ve daha fazlasını PS4, Xbox One ve PC’de tanıtacak olan bazı ayrıntıları paylaştı.

Ana unsur Operation Para Bellum iki yeni Operatördür. Ubisoft, henüz onlar hakkında pek ayrıntı paylaşmadı, ama yayıncı Siege’ın en son Attackers olan Operatör, Lion ve Finka çiftinin aksine her ikisinin de Defenders olacaklarını ortaya koydu. Hayranlar yakın zamanda PC sürümünde Alibi ve Maestro adlı iki İtalyan Operatörü için dosya buldular, bunların söz konusu yeni Operatörler olarak ortaya çıkıp çıkmayacakları da merakla bekleniyor.

Yeni Operatörlere ek olarak, Sezon 2 de bahsi geçen Pick & Ban sistemini tanıtıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bu özellik oyunculara belirli Operatörleri oyundan yasaklayarak rakiplere karşı koyabilme olanağı sağlıyor. Bu Ubisoft’un dediği gibi “ekipler arasında ek bir strateji katmanı” olacak.

Son olarak Sezon 2, yeni bir harita, intel donanım ve bir dizi oyun ince ayar getirecek. Özellikle Ubisoft, drophotting’i ayarlıyor ve yeni bir sayaç çözücü animasyonu sunuyor. Sezon 2’nin tam açıklaması, Oyunun Twitch kanalında yayınlanacak olan Rainbox Six Siege Pro League Finalleri sırasında 19-20 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu arada, Ubisoft’un web sitesinde Operation Para Bellum hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Siege’nin en son güncellemesi 1.2, geçen hafta tüm platformlarda geldi. Oyuna herhangi bir yeni özellik getirmedi, ancak bazı oyuncular büyük güce sahip oldu. Ubisoft ayrıca hafif makineli tüfeklerin verdiği hasarı ayarladı ve çeşitli hataları düzeltdi. Siege web sitesinde yapılan güncellemelerin tam listesini görebilirsiniz.