Yeni Skins ve Retribution Modu ile Overwatch Güncellemesi

Yeni Skins ve Retribution Modu ile Overwatch Güncellemesi

Overwatch Güncelleme

Overwatch için en son ücretsiz güncelleme geldi ve en son sezonluk etkinlik olan Overwatch Archive 2018’i başlattı. Şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında ve hem yeni skinleri hem de Retribution adlı özel bir ko-op Brawl modunu içeriyor.

Elinizde yağma kutularını açmak için bir sürü yeni skin var; sekiz Legendaries. Bu güncellemede yeni görünümler alacak karakterler; Hanzo, Winston, Moira, Reaper, Mei, Doomfist, Sombra ve Lucio’dur. Geçen yılki Uprising etkinliğinin 100’den fazla kozmetik ürünü, bu etkinliğe 60 yeniyi ekledi. Bunların arasında, giriş tanıtımları, spreyler, duygular ve daha fazlası var.

Retribution modu için, Overwatch’ın sınırlı süreli PvE tekliflerinden daha önce gördüğümüzden farklı olarak dört oyunculu bir iş birliği deneyimi mevcut. Blackwatch grubu “Talon organizasyonunun üst düzey üyesini” yakalamaya çalışırken oyuncuları sekiz yıl önce Overwatch etkinliklerine götürür. Oyuncular Genji, McCree, Moira ve Reyes rollerini üstlenirler (sonuçta Reaper olur). Alternatif olarak, tam listeden herhangi bir karakter olarak oynamanıza izin veren standart olmayan bir sürümü vardır. Her iki durumda da yeni bir Venedik haritası üzerinde oynanacak, bir PvP versiyonu olan Rialto da yeni bir Escort haritası olarak mevcut olacak.

Yeni etkinlik şu andan 30 Nisan’a kadar devam ediyor. Geçen yıldan geri dönen kozmetik ürünlerinin yanı sıra, yine geri dönen PvE modunu alabilirsiniz. Bunların ikisi de, Junkenstein’ın Cadılar Bayramı etrafındaki Revenge modu sürümü gibi, sadece sınırlı bir süre için kullanılabilirler, çünkü Blizzard gerekli uzun vadeli derinlik seviyesini sunduğunu düşünmez.

Overwatch Güncellemesi

Overwatch Güncellemesi

Kaynak: 1