Yeni Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi İki Clone Trooper Birliği Ekliyor

Yeni Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi İki Clone Trooper Birliği Ekliyor

Star Wars Battlefront 2 Elite Corps Güncellemesi

Star Wars Battlefront 2 Elite Corps Güncellemesi

Star Wars Battlefront 2 geliştirici ekibi, oyunun bir sonraki güncellemesinin 29 Ağustos’ta başlayacağını duyurdu. Elite Corps Güncellemesi, oyuna yeni clone trooper görünümlerinin yanı sıra bir harita oynama listesi ve multiplayer iyileştirmeleri ekler.

Elite Corps Güncellemesi, şirketin Battlefront 2 için planlanan yol haritasında özetlediği çeşitli Klon Savaşları temalı içerik droplarının başlangıcıdır. Güncellemedeki en büyük değişiklik, yeni clone trooper görünümlerinin eklenmesidir. Republic Army’i, 41. Elite Birliği ve 327. Star Birliği’nin skinleriyle kişiselleştirebileceksiniz. 41. Kashyyyk’de Yoda’ya yardım eden Revenge of the Sith’de görülürken, aynı filmde 327. Order 66 sırasında Felucia’daki Aayla Secura’yı ele geçiriyor. Her iki birlik de Star Wars: The Clone Wars animasyon dizisinde daha önemli roller oynamaktadır.

Galactic Republic’in Assault, Heavy ve Specialist sınıfları için her biri 20.000 kredi veya 500 Kristal’e gidiyor. Ayrıca, 40.000 krediye bir corp için üç skini netleştiren paketler de var.

Yeni güncelleme ayrıca, Prequel Era Maps oynama listesini, multiplayer eşleşmeleri Clone Wars dönemi haritalarındaki Galactic Assault’u sınırlayarak oyuna ekler. Naboo Palace Hanger haritası hem Blast hem de Custom Arcade’ye ekleniyor ve Ewok Hunt kalıcı bir oyun modu haline geliyor.

Diğer multiplayer iyileştirmeler arasında, toplam puanınızı, öldürme sayınızı, asistinizi ve ölüm sayısını listeleyen yeni bir tur sonu ekranı bulunur. Ayrıca en uzun öldürme çizginizin zamanını ve diğer oyuncular açısından nerede bulunduğunuzu da görebilirsiniz. Hem duygular hem de zafer pozları artık hem kahramanlar hem de askerler için de satın alınabilir. Kahraman duygular ve zafer pozları, her biri 2.000 krediye veya 50 Kristal’e mal olurken, askerler için olanlar sadece 1000 krediyi ya da her biri 25 Kristal’e geri alınacaktır.

Halen hazır bulunmamalarına rağmen güncelleme, yaklaşan kahramanlar Obi-Wan Kenobi, General Grievous, Anakin Skywalker ve Count Dooku’nun fiyatlarını her biri 35.000 kredi olarak listeler.

Elite Corps Güncellemesi Hata Düzeltmeleri ve İyileştirmeler

 – İsyancılar için Spawn pozisyonları Jabba’nın Sarayı’nda Ekstraksiyonda ayarlandı.
 – Oyuncuların Death Star II’deki zırh raflarının arkasındaki alana ulaşmasını sağlayan bir sorun düzeltildi.
 – Kahraman ya da Boba Fett’in Bespin ve Kashyyyk’deki binalara atlamak için gücü kullanmasını sağlayan ve Jabba’nın Sarayı’na ulaşılamaz bir çıkıntıya izin veren bir sorun düzeltildi.