Yeni Street Fighter 5 DLC Karakteri Falke Açıklandı

Yeni Street Fighter 5 DLC Karakteri Falke Açıklandı

Yeni Street Fighter 5 DLC Karakteri

Yeni Street Fighter 5 DLC Karakteri

Capcom, Street Fighter V için bir sonraki DLC dövüşücü Falke’ın 24 Nisan’dan itibaren mevcut olacağını doğruladı. Falke 6 dolar ya da 100,000 Fight Money karşılığında satışa sunulacak. Uluslararası fiyatlandırma onaylanmadı, ancak önceki karakterlerle uyumlu olması muhtemel. Falke aynı zamanda, sezon 3 karakter geçişine dahil oldu. Ayrıca, Sakura ve Blanka’ya (şimdi) aynı zamanda Cody, G ve Sagat’a (gelecekte) erişim hakkı veriyor.

Falke yeni bir karakter ama Ed ve M. Bison gibi dövüş tarzı Psycho Power kullanır. Capcom, “Falke, M. Bison için alternatif bir klon olarak inşa edilmişti. Shadaloo tarafından ağır bir şekilde denendi ve mükemmellik elde etmek için zorunlu eğitim aldı. Falke, Psycho Power‘ı nesneler haline getirme ve özellikle de Harmony adını verdiği personeli aracılığıyla benzersiz bir yeteneğe sahiptir.” diye açıklıyor. “Yıllarca süren sert bir eğitim, Falke’nin umutsuzluğa derinlemesine sarılmasına neden oldu ve sonuçta sona ermesini istedi. Sonunda Ed onu kurtarmaya geldi ve ikisi de Shadaloo’dan kaçabildiler. Şimdi, ikisinin kardeş benzeri bir bağı var ve yardıma ihtiyacı olan diğerlerini arıyorlar.” diye açıklamaya devam etti.

Falke’nin dövüş tarzı, düşmanları uzak tutmak için kullanılan bir personele dayanıyor. Saldırıları, oyuncuların herhangi bir yumruk düğmesini basılı tutarak yönlendirebilecekleri Psycho Power ile de aşılanıyor. Personeli bir kanal olarak etkili bir şekilde hareket ettiğinden, bu hareketler çeşitli şekillerde şarj edilip serbest bırakılabilir. Psycho Power patlaması bir av tüfeği gibi vurulabiliyorken, havada bir mermi çapraz olarak aşağıya çekilebiliyor ve çömelme sırasında Falke eğilip bir düşmanın ayaklarına bir mermi fırlatabiliyor. Psycho Kanonen denen bu eğilimli hareket, gelen mermilere de saldırmak için hem saldırgan hem de defansif uygulamalar yapar.

“Ed gibi, Falke’ın özel hareketlerinden bazıları sadece iki yumruk ya da iki vuruş düğmesi gerektirir, özel giriş gerektirmez. İki yumruk basmak, onun bir üst kesiti olan Psycho Schneide ile sonuçlanacaktır. İki tekme basmak, Falke’in sırık tonozuyla rakibine doğru bir tekme hareketi olan Katapult ile sonuçlanır.” diye Capcom söylüyor.

Falke’ın V-Skill‘i Psycho Trombe olarak adlandırılır. Bu hareket daha sonra bir “normal hareket çeşitliliği ile iptal edilebilir ve mermileri emmek için de kullanılabilir.” Bu arada V-Trigger‘ı Staerken olarak adlandırılır ve “Psycho Power’ı kendi personelinden alma ve serbest bırakma yetisini güçlendirir ve özel hareketlerinin ek sürümlerini önceden şarj etmeden kullanmaya devam etmesini sağlar.”

Psycho Angriff olarak bilinen V-Trigger II, rakibinin havaya çarpıp etrafında dönmesine izin verir ve ardından Psycho Power’ın yükselmesiyle sonuçlanır. Bu sırada sert yumruk ve sert tekme basarsanız, Combo uzantılarını iptal edilebilecek kapsamlı bir personel saldırısı sağlamak için Psycho Sturm etkinleştirilecektir. Öte yandan sert yumruk ve sert tekme, Falke’ın çapraz olarak havaya sıçramasını ve personelini düşmanına çarpmasını sağlayacak.

Son olarak, Falke’ın Critical Art‘ı Psycho Fluegel olarak adlandırılır ve vurma sırasında düşmanları havaya fırlatır, sırık tonozunu onlara diktirir ve sonra onun personeli ile vurur. Critical Art’tan beklendiği gibi, zirvenin üstünde ve gösterişli.

Yeni Street Fighter 5 DLC Karakteri Falke

Yeni Street Fighter 5 DLC Karakteri Falke

Street Fighter 5 Yeni Karakter

Street Fighter 5 Yeni Karakter

Falke

Falke

Yeni Street Fighter 5 Karakteri

Yeni Street Fighter 5 Karakteri

Street Fighter 5 Falke

Street Fighter 5 Falke

Street Fighter 5 Karakteri Falke

Street Fighter 5 Karakteri Falke

Kaynak: 1