Yeni Süper Mario Odyssey Modu Ücretsiz Güncelleme Ekledi

Yeni Süper Mario Odyssey Modu Ücretsiz Güncelleme Ekledi

Nintendo, eleştirmenlerce alkışlanan Nintendo Switch unvanına “Balloon World” adında yeni bir mini oyun getiren Super Mario Odyssey için ücretsiz bir güncelleme yayınladı. Yeni modla birlikte, anlık görüntü modunda ekran görüntüleri alırken kullanılacak iki yeni filtre var.

Baloon World, ana oyun tamamlandıktan sonra kullanılabilir hale gelir ve oyuncuların her Krallık’ta Luigi’yi bulması ve onunla konuşması gerekir. Baloon World’ün “Gizle” modu, diğer oyuncuların bulmaya çalıştığı aşamalardaki balonları gizlemenize izin verir. Tersine, “Find It” modu dünya çapındaki oyuncuların gizledikleri diğer balonları izlemenize izin veriyor.

Nintendo basın bildirisinde, “Oyuncular balonlarını saklarken de bulurken de sıralaması puanlarına göre yükseliyor” dedi. “Baloon World oynarken, atmosfer her krallık için değişecektir: Örneğin, oyuncular gün boyunca New Donk Şehri’nde yağmur görecek ve Tostarena’daki günbatımını izleyecekler.” dedi.

Ayrıca güncellemede ana hikaye tamamlandıktan sonra The Sunshine, Musician ve Knight Armor kıyafetleri de dahil olmak üzere hepsi de dükkanda kullanıma sunulan “bir dizi yeni kıyafet” var. Bu arada, iki yeni Snapshot filtresi Coin ve Neon‘dur.

Nintendo genelinde, Switch‘in ABD’de en hızlı satan konsol haline gelmesi ve Super Mario Odyssey‘in Amazon’un yılın en çok satan oyunlarının başında gelmesini sağladı.

Kaynak: 1