Yeni Ucuz iPhone Ayrıca Daha Renkli Olacak

Yeni Ucuz iPhone Ayrıca Daha Renkli Olacak

Yeni Ucuz iPhone

Yeni Ucuz iPhone

Birkaç gün önce ortaya çıkan raporda sıcak bir görünüme sahip olan 6.1 inç LCD iPhone X, alıcılara seçim yapabileceğiniz çeşitli renkler sunacak. Japonya’dan da benzer bir hikayeden bahsedildi. Sadece renkler eşleşmiyor.

Bazılarının iPhone 9‘u tanıttığı 6.1 inçlik iPhone X, bu yıl Apple’ın en ucuz yeni iPhone‘u olacak. Ama aynı donanımı ve yüksek kaliteli modeller ile neredeyse aynı tasarımı kullanacak. Ancak camdan üretilen OLED telefonların aksine, LCD telefonun ekstra renkleri açıklayabilecek bir metal arka paneli olacak.

Yıllar geçtikçe iPhone 8 ve iPhone X camları öncelikliydi Apple, iPhone için kullanılan renkleri sürekli olarak genişletti.

Güvenilir bir Apple söylentileri kaynağı olan Japonca blog Macotakara, iPhone’un tedarik zincirinden gelen kaynaklarla daha yakından ilgileniyor ve bu da ucuz iPhone’un “beyaz, siyah, sarı, parlak turuncu, elektronik mavi, boz veya altın iPhone deri silikon kılıflar ve iPhone deri kılıflar” olarak kullanılabileceğini gösteriyor.

Aynı rapor analistlerden benzer tahminleri not eder. Rosenblatt Securities Jun Zhang, potansiyel iPhone 9 renkleri arasında mavi, sarı ve pembe olacağını belirtmişti. TF International Securities’den tanınmış Apple Insider Ming-Chi Kuo; gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu gibi beş renkten bahsetti.

Gördüğünüz gibi, her biri ucuz 2018 iPhone için kendi renk paletini sunan üç farklı kaynağa sahibiz.

Apple iPhone 5s amiral gemisi, 5 farklı renkte gelen daha uygun bir iPhone 5c ile birlikte piyasaya sürüldüğünde 2013 yılında benzer bir durum olmuştu. Ancak bu el cihazı plastikten yapıldı ve bu da renkleri seçerken Apple’a daha fazla özgürlük kazandırdı. iPhone 5c bir kerelikti ve Apple asla doğrudan bir devamını çıkarmadı.

Apple’ın üç yeni iPhone’unun Eylül ayı ortalarında medya etkinliği sırasında duyurulması ve ay sonuna kadar piyasaya çıkarılması bekleniyor.