Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları Mevcut

Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları Mevcut

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Artık üç tane daha Xbox 360 oyunu Xbox One’da oynanabilir. Microsoft, Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk kütüphanesine yeni bir oyun grubu ekledi. Şu andaki konsolda Bayonetta geliştiricisi Platinum Games’in eleştirmenlerce beğenilen bir mişancısı da dahil olmak üzere üç tane daha Xbox 360 oyunu oynanabilir.

Geriye dönük olarak uyumlu en yeni oyunların başlığı Platinum’un şık, hızlı tempolu üçüncü şahıs nişancısı Vanquish. Ona katılmak için Lara Croft and the Guardian of Light, işbirliği içindeki Tomb Raider, 2010’da Xbox Live Arcade için piyasaya çıktı. Bunların içinde, aynı adı taşıyan Disney/Pixar filminin video oyunu uyarlaması olan Brave de var. Sonuncusu, Mart’ın ücretsiz Xbox Live Gold aboneleri için Games with Gold oyunlarından.

Her zamanki gibi, bu oyunların herhangi birinin fiziksel bir kopyasına sahipseniz, diski Xbox One‘a yerleştirip oynatmaya başlayabilirsiniz. Oyunlardan herhangi birine dijital olarak sahip olursanız, Oyunlarım ve Uygulamalarım bölümünün İndirmeye Hazır alanında otomatik olarak görünür. Geriye dönük uyumlu oyunlardan herhangi birini Xbox Mağazasından satın alabilirsiniz.

Microsoft, Xbox One‘ın geriye dönük uyumluluk kütüphaneisini düzenli olarak yeni Xbox 360 oyunlarıyla genişletiyor. En son olarak, Mafya II ve 2006’nın Prey‘i kütüphanye eklenmişti. Microsoft, orijinal Xbox geriye dönük uyumluluk oyunlarının ilk serisini Ekim ayında geri eklemişti, ancak bunlar Xbox 360 oyunları kadar sık eklenmeyecek. Orijinal Xbox oyunlarının bir sonraki dalgası bu baharda bir ara gelecek şekilde hazırlanacak.

Kaynak: 1