YouTube Dönüştürücü – YouTube Müzik İndirme Artık Çok Kolay

YouTube Dönüştürücü – YouTube Müzik İndirme Artık Çok Kolay

Youtube Müzik İndirme

Youtube Müzik İndirme

Amerikan video paylaşım web sitesi olan YouTube‘un, merkezi ABD’nin San Bruno kentindedir. Şubat 2005’te faliyete sunulmuştur. 2006 yılının Kasım ayında Google, YouTube’u satın almıştır.

YouTube özellikle video sitesi diyebiliriz. Kullanıcılar; YouTube’a video yükleyebilir, videolara yorum yapabilir, beğenebilir, beğenmeyebilir, paylaşım yapabilir, diğer kullanıcıların kanallarına abone olabilirler. Son yıllarda artık Youtuber olarak yükledikleri videolardan para da kazanabilirler. YouTube’daki içeriğin çoğu birey tarafından yüklenir. Ancak CBS, BBC, Vevo ve Hulu dahil medya kuruluşları, YouTube ortaklığı programının bir parçası olarak materyallerinin bazılarını YouTube aracılığıyla sunuyor. Kayıtlı olmayan kullanıcılar yalnızca sitedeki videoları izleyebilir, kayıtlı kullanıcılar sınırsız sayıda video yükleyebilir ve videolara yorum ekleyebilir. Potansiyel olarak rahatsız edici olduğu düşünülen videolar, yalnızca kayıtlı kullanıcıların en az 18 yaşında olduklarını onaylayan kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

YouTube özellikle müzik dinlemek için video kliplere ulaşabilme imkanı sağlayınca müzik dinleme platformu haline de dönüşmüştür. Neredeyse her gün belki de her anımızda dinlediğimiz müzikleri internet erişimimiz olmadığı zaman nasıl erişebileceğiz. Bu problemle ilgili bazı programlar da mevcuttur. Bir Youtube Dönüştürücü nasıl elde edebiliriz? Programı bilgisayarınıza kurup belki önce Youtube’tan videoyu indirip sonra da mp3 formatını dönüştürmeniz gerekecek. Biz bu konuda bilgisayarımıza ekstra bir program kurmak yerine ücretsiz Youtube müzik indirme veya direkt Youtube Videosunu mp3 formatına dönüştüren web sitelerini tercih ediyoruz. Kullanımları daha basit. 

Youtube Dönüştürücü

YouTube’den video dönüştürmek için bu işlemi internet üzerinden yapan web sitelerinden en kullanışlı olanı seçtik; Youtube müzik indirmek için web sitesi “offliberty“. https://offliberty.com/ web adresini girip YouTube videosunu direkt mp3 formatına dönüştürüp hemen indirebilirsiniz.

–> Öncelikle YouTube video klip linkini kopyalayıp offliberty yazısının altındaki adres penceresine yapıştırmalısınız.
–> Ardından “OFF” butonuna tıklamanız gerekiyor.
–> Kısa bir süre bekledikten sonra Audio için olan; “Right-click here and ‘Sava link as…’ butonunu tıklamanız yeterlidir. Müzik dosyanız mp3 formatında inmeye başlayacaktır. 

Tekrar başka bir müzik dosyası indirmek isterseniz “Go back” butonunu tıklamanız yeterlidir. 

YouTube Videolarıdan ayrı olarak Facebook videoları gibi diğer videoları da mp3 formatına dönüştürüp indirebilirsiniz.