Zoe LoL Yeni Karakter

Zoe LoL Yeni Karakter

Zoe

Zoe

Zoe Alacakaranlığın Sureti

LoL yeni karakterinin çocuksu görünüşüne aldanmayın. Zoe, Targon’un kozmik bir elçisi olan yaşlı bir varlıktır. Alacakaranlığın Sureti belirdiğinde, gerçekliği çarpıtıyor. Bütün bu güçlere rağmen, sıklıkla kabarcıkları üfleme ve masum ölümlüler üzerinde dalga geçmek için görevlerini bırakıyor. Kendi eğlencesinin dışında gerçekte neyi amaçladığından asla emin olamazsın.

Zoe Yetenekler

Pasif: Pırıltı Şenliği
Zoe bir yeteneğini kullandıktan sonra yeni normal saldırısı ilave olarak büyü hasarı verir.

Q: Uçarı Yıldız
Zoe küçük bir alanda sihirli hasar gören ve pasifini uygulayan bir yıldızı atar. Yıldızı, yakınında bulunan yeni bir konuma yönlendirmek için Q-uçuşunu yeniden düzenleyebilir. Yıldızın hasarı, düz bir çizgide seyahat ettiği mesafeye bağlı olarak artar.

W: Büyü Hırsızı
Düşman sihirdar büyü yapar ve aktif öğe atımları uzun süre zemin üzerinde büyü parçalarını bırakır. Bazı köleler Zoe tarafından öldürüldüğünde de bir büyü pulu bırakırlar. Bir büyü pulu toplama, o büyü ya da etkin maddenin bir atışını verir.

Herhangi bir sihirdar büyüsü atarken, Zoe kısaca bonus hareket hızı kazanır ve en yakın düşmana atış yapar (öncelik en yakınındaki rakiptedir). Her atış onu pasif hale getirebilir.

E: Hınzır Uyku Baloncuğu
Zoe, ilk hedef vuruşta patlayan, sihirli bir hasarla mücadele eden ve düşmanı vuran uyuşuk haline getiren bir top atar. Birkaç saniye sonra, uykulu düşmanlar kısa bir süre uykuya dalacak ve bir sonraki saldırı veya büyüden ekstra hasar alacak. Bir düşman her uykuya daldığında, bu yeteneğin bekleme süresi azalır.

Eğer Baloncuk hiçbir şey yapmazsa, bir tuzak olarak yerde kalır. Bir duvarın üzerine atılırsa, menzil aralığı kazanır.

R: Bi’ Oradayım Bi’ Burda
Kısa bir süre hedeflenmiş bir konuma ışınlanın, sonra geri ışınlanın. Işınlanma sırasında yeteneklerinizi kullanabilir ve normal bir şekilde saldırıp duvarların üzerinden bakabilirsiniz. Bununla birlikte, hareket edemezsiniz.

Zoe Olarak Oynarken
Alacakaranlığın Sureti, oyuncaklar ve tuzaklarla dolu bir torbaya sahip bir hilebaz savaşçı. Düşmanlarınızı toplarla, yıldızlarla ve büyülerle çevreleyin, sonra Bi’ Oradayım Bi’ Burda yeteneğinizle oyun alanınızdan atlayın, yeteneklerinizi veya kendinizi beklenmedik yerlere savurun.

Zoe olarak bir takıma girerken Büyü Hırsızı sayesinde; rakibinizi, büyülerini ve etkin öğelerini nasıl kullandıkları konusunda yeni bir düşünmeye zorlar. Çok hızlı bir şekilde Sıçra seninde sıçramanı sağlayabilir. Daha iyisi onların Kefaret’i senin kurtuluşun olabilir!

Zoe Yetenekler

Zoe Yetenekler

İpuçları
Uçarı Yıldız, düz bir çizgi ile ne kadar uçtuğuna bağlı olarak daha fazla hasar verir. Hafif bir hasar vermek için kullanarak, hedef ilk atışı atlatırsa yeniden yönlendirilebilir. Büyük ama daha az güvenilir bir hasar vermek için ona uzaktan atış yapın (genellikle arkasına doğru).

Büyü Hırsızı‘nın pasif olmasından dolayı 40’dan fazla büyü ve aktif öğe düşebilir. Bir çatışma sırasında güçlü bir büyü düştüğünü görürseniz, Bi’ Ordayım Bi’ Burda yeteneğini kullanıp düşen büyüyü alıp güvenli bir şekilde çatışmanın arka taraflarına dönebilirsiniz.

İyi Zoe oyuncuları Bi’ Ordayım Bi’ Burda içeren önemli kombinasyonları uygulamak için zamanlarını ayıracaklar. Duvarların yakınında gezinmeyi deneyin ve Onların üzerine gelin, Uyku Baloncuğu‘ndaki ekstra atış menzilini elde edin ve temel saldırı aralığını genişletmek için Bi’ Ordayım Bi’ Burda ile hızlı taciz sanatını yapın.

Zoe Alacakaranlığın Sureti

Zoe Alacakaranlığın Sureti