Zula Sistem Gereksinimleri

Zula Sistem Gereksinimleri

Zula

Zula

Zula, Türk yapımı olup Lokum Games tarafından dağıtılıp MadByte Games tarafından geliştirilen MMOFPS türünde bir video oyunudur. Oyun Türkiye dışında ise ilk kez Palyspot tarafından 2016 yılında Brezilya’da yayımlanmıştır.

Zula öncelikle “zulaoyun.com” adresinden kayıt olunduktan sonra indirilip hemen oynanabilmektedir. Oyunun yapımına 2013 yılında başlanmıştır. Oyunda Zula adında istihbaratçılar ve Gladyo adında paralı askerlerden oluşan iki düşman oluşumu vardır. Her biri farklı hikayelerden oluşan 16 karakter bulunmaktadır. Oldukça geniş envantere sahip Zula’da Kırıkkale ve Mehmetçik gibi yerli silahlar da vardır. Oyun, Türkiye hissi oluşturulan harita ve karakterlere sahiptir.

Ölüm Maçı, Aranıyor, Kartopu Savaşı, Sabotaj, Herkes Tek, Sancak Savaşı gibi modlara sahiptir. Oyundaki haritalar ise şunlardır; Safranbolu, Gemi, Üsküdar Sokakları, İnşaat, Çanakkale, Karlı Liman, Kıbrıs Açıkları, Kastamonu Kereste Fabrikası, Hangar, İnternet Kafe, Metro, Kuzey Irak, Gaziantep Mülteci Kampı, Düğün Salonu, Otopark, Trabzon Uzungöl.

Zula Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşlemci: Pentium 2.4 Ghz / Athlon 2500+
 – RAM: 512MB+
 – HDD: 2GB
 – Ekran Kartı: Geforce 5730 / Radeon 9003+
 – Direct X: 9.0c

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşlemci: Pentium 3 Ghz / Athlon 3500+
 – RAM: 1GB
 – HDD: 2GB
 – Ekran Kartı: Geforce 600 / Radeon x600 (250MB)+
 – Direct X: 9.0c