Call of Duty: Black Ops 4’te Tek Oyunculu Mod Olmaması Büyük Bir Sorun Değil

Call of Duty: Black Ops 4’te Tek Oyunculu Mod Olmaması Büyük Bir Sorun Değil

Call of Duty: Black Ops 4 Solo Görevler

Call of Duty: Black Ops 4 Solo Görevler

Önceki Call of Duty oyunlarının hemen hemen hepsinin aksine, bu yılki Treyarch geliştiricisinden Black Ops 4’ün, en azından geleneksel anlamda tek oyunculu bir modu olmayacak.

Tek oyunculu modun yerine, oyun, Uzman karakterlere odaklanan bir dizi solo görevler sunacak. Bu görevler, Call of Duty oyunları için bilinen benzer bir bombastic set-parçalarına sahip olacak ve bu görevlerde yer alan hikaye unsurları olacak. Yani bu anlamda, tek oyunculu mücadele tarzı bir deneyim arayan oyuncular için en azından Black Ops 4‘te bir şeyler olacak. Ancak, bu tür tek oyunculu mücadele hayranlarının alışkın olduğu bir şey değil.

Ama Call of Duty VP’si ve GM’si olan Robert Kostich geleneksel bir mücadeleye sahip olmayan Black Ops 4’ün bir sorun olmayacağını söyledi. Hayranların haberdar olmasını sağlamak için bir mücadele içermeyen Black Ops 4’ün, oyunun yalnız bir deneyim ve hikaye sunmayacağı anlamına gelmediğinin anlatılması adına Activision’ın mesajlaşma bölümünde daha fazla çalışma var.

Kostich, “İlerledikçe yıl boyunca, hayranlar bu oyunda yer alan hikayeyle ilgili çok şey öğrenecekler. Bakın, geçmişte olduğu gibi özel bir mücadele değil. Bu sene farklı hikayeler anlatıyoruz. Topluluğumuzun bu oyunu uçtan uca seveceğini düşünüyoruz, çünkü sunacak çok şey var. Temel olarak, bunun gerçekten bir sorun olacağını düşünmüyorum. Topluluğumuzun günün sonunda seveceği şey, oyuna ve onunla olan eğlenceye dayanıyor. Ve bence bu oyun maçlara sahip olacak. Bu geçmişte yaptığımızdan biraz farklı.” dedi.

Black Ops 4’ün solo görevleri Black Ops 2 ve Black Ops 3‘ün olayları arasında yer alıyor. Ruin, Firebreak ve Seraph da dahil olmak üzere bu oyunda daha önceki uzmanlar geri döndü ve Treyarch bu sefer yeniden tasarlandıklarını söylüyor. Oyunda bir dizi yeni Uzman var; şimdiye kadar, Recon, Crash ve Torque isimlerini gördük.

Diğer yandan Black Ops 4 Blackout adlı bir battle royale moduna sahipken, Zombies modu her zamankinden daha büyük ve daha iyi görünüyor. PC sürümü, seri tarihinde ilk kez Battle.net‘de mevcut olacak. Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.