En İyi Android Oyunları – Ocak

En İyi Android Oyunları – Ocak

En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Play Store‘a her ay yüzlere oyun yüklenir. Bunların bazıları büyük oyun stüdyolarından, bazıları da küçük indie geliştiricilerindendir. Hepsini takip etmek zor olabilir. Geçen ay çıkanların arasından en iyileri seçmeye çalıştık. Listemize göz atabilir ve belki de yeni fovori oyununuzu bulabilirsniz. İşte en iyi android oyunları listemiz.

1. Alpha-Beta

1. Alpha-Beta

Alpha-Beta, 111%’den bağımlılık yapan bir oyundur. Korkunç düşmanları Alfabe sürüleri ile yenmeye çalışıyorsunuz. Güçlü kahramanlarla kendi sürülerinizi yaratın. Sözlükteki tüm alfabeleri toplayın ve özel bir karakterle tanışın. Alfabeyi hapishaneden kurtarıp büyük sürüleri yönetebilirsiniz.

Alpha-Beta İndir

2. Big Shot Boxing

2. Big Shot Boxing

Big Shot Boxing, emekliliğe kadar profesyonel bir boksörün hayatını yaşama fırsatı verir. Dövüşçünüzü nasıl eğiteceğinizi ve ilerlemelerini adım adım yönetmeyi seçin. Yeteneklerinizi kalfalıkta mı kullanacaksınız yoksa şampiyonluk için mi oynayacaksınız?

Big Shot Boxing İndir

3. Dancing Ball 2

3. Dancing Ball 2

Fayanslara top atarak bu eğlenceli ve bağımlılık yapıcı müzik oyununda mümkün olduğu kadar ileri gitmeye çalışın. Topu yol boyunca yönlendirmek için ekranınızda sola ve sağa sürükleyin.

Dancing Ball 2 İndir

4. Hidden Folks

4. Hidden Folks

Elle çizilmiş, interaktif, minyatür peyzajlardaki gizli insanları araştırın. Çadır kanatçıklarını açın, çalıları kesin, kapıları çarpın ve bazı timsahları dürtün. Hedeflerin bir şeridi, neye bakacağınızı gösterir. Bir ipucu için bir hedefe dokunun ve bir sonraki alanın kilidini açacak kadarını bulun.

Hidden Folks İndir

5. Lintrix

5. Lintrix

Lintrix zorlu bir aksiyon bulmacasıdır. Lintrix’in harika dünyasını keşfedin ve varlığınızın sebebini düşünün. Işık kristalleri, dolanbaçlı yolunuz üzerinde size yardımcı olacaktır. Engeller oluşturarak kendinizi savunun, daha iyi sonuçlar elde etmek için yeni taktikler ortaya koyun, çeşitli kristal güçler kullanın ve çizgiyi giderek daha güçlü düşmanlara karşı koruyun.

Lintrix İndir

6. MechCom 3

6. MechCom 3

MechCom 3 gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Düşmanları ezmek için yeni üsler kurun, kaynak toplayın ve kendi mech’lerinizi tasarlayın. Oyun, yeni mekaniği ve yenilikleri eklerken önceki oyunlarındaki istediğiniz her şeyi tutar.

MechCom 3 İndir

7. Monkey Swag

7. Monkey Swag

Monkey Swag ile benzersiz bir yolculuğa çıkın ve korsan kaptanı Long John Silverback’in anlatılmamış zenginliklerini keşfedin. Karanlık mağaralar, aktif volkanlar ve kayıp medeniyetlerin tapınaklarına gelin. Geminiz olan Flying Banana’nın tekrar sulara açılması için gizemli sis ada malzemesi toplamayı unutmayın.

Monkey Swag İndir

8. Pukk

8. Pukk

Pukk İsveç’te kuzeye doğru altın yolunu arayan bir hazine avcısıdır. Bu buz gibi serin ve benzersiz koşucu, süper tarz veya tamamen gülünç görünen zorlu seviyelerden sıyrılmanızı sağlar. Ancak nasıl göründüğün önemli değil, sevgi dolu kutup ayısı seni zamanın sonuna kadar takip edecek.

Pukk İndir

9. Reigns: Her Majesty

9. Reigns: Her Majesty

Kültürel bir rönesans dünyaya yeni bir bilgi ve aydınlanma çağını kazandırdı, ancak açgözlülük ve kıskançlık halen yardımsever kraliçeye karşı komplo kuruyor. Her yönden kraliyet konularında adil (veya haksız) kararlar vermek suretiyle sizi ve eşinizi bırakıp sola veya sağa doğru kaydırarak aramayı bırakanlara devam edin.

Reigns: Her Majesty İndir

10. Shootout on Cash Island

10. Shootout on Cash Island

HOT GUNS Takımından Bobby, efsanevi Para Ağacını bulmak ve bulmak için bir işe sahiptir, ancak onu arayan tek kişi bu değildir. Ada etrafındaki boş reçel kavanozlarına yerleştirilen harita parçalarını bulmak ve toplamak için tabanca, kask, el bombası ve jetpack kullanın.

Shootout on Cash Island İndir

11. Streets of Rage Classic

11. Streets of Rage Classic

Ellerinize bıçaklar, şişeler ve süzgeç boruları alın ve şehre emir vermek için sekiz haydut tarafından istila edilmiş kentsel ortamlar aracılığıyla savaşın. Caydırıcı, patlayıcı ve bağımlılık yapan cehennem gibi kent. Streets of Rage en ikonik tempomatlardan biridir.

Streets of Rage Classic İndir

12. Ticket to Earth

12. Ticket to Earth

Madencilik patlaması New Providence’in ölüme terk etmesine neden oldu ve Dünya’ya bağlı yalnızca bir  gemi kaldı. Sevdiği her şeyi korumak için savaşmaya zorlanan, yetim kalan Rose, kana susamış çarpıtanlar ve bozuk hükümet arasında duruyor.

Ticket to Earth İndir

13. Slam Dunk King

13. Slam Dunk King

Becerilerinizi hünerlerinizi yumuşak hamleler ile gösterin, benzersiz maskot güçlendiricilerinden yararlanın, bu paraları kazanın ve rütbenizi geliştirin. En iyi olduğunuzu ve Kral olmanızı ispatlamak için bir düzine hüner üzerinde ustalaşın.

Slam Dunk King İndir