En son Conan Exiles güncellemesi boya sistemi ve yeni silahlar ekliyor

En son Conan Exiles güncellemesi boya sistemi ve yeni silahlar ekliyor

Conan Exiles geliştiricisi Funcom, yeni silahlar, zırhınızı boyama yeteneği ve daha fazlasını ekleyen yeni bir güncelleştirme yayınladı. Güncellemeye ek olarak, Funcom, “Exploit Hunters” programını tanıtacağını açıkladı ve bu Exploit Hunters programı, stüdyodan “istismarları olabildiğince erken ortadan kaldırmaya” yardımcı olacağını umuyor.

Program, Funcom’un dikkatini çeken oyuncuları ödüllendirmek için uygulanmakta. Diğer detaylar açıklanmadı, ancak topluluk müdürü Jens Erik, program hakkında daha fazla bilginin gelecek hafta açıklanacağını söyledi.

Bilinen bazı istismarlara gelince, Funcom güncellemede onların hakkından gelmek için bir sürü düzeltme yayımladı. Listelenen istismardan bazıları şöyle: Dünyanın diğer bölgelerine erişmek için haritadan düşmek, bilinçsiz haldeki oyuncunun cesetlerinin donanımlı zırhını çoğaltmak ve kayalıklarla dağların içine inşa etmek.

Güncelleme tüm silahların seviyelerine göre zarar görmeleri için yeniden dengelenmesine ek olarak, yangın, uzay, eksen ve daha fazlası olmak üzere toplam sekiz yeni silah ekliyor. Bunun üzerine, oyuncular şimdi Hyena Zırhı yapabilecek ve Firebowl Kazan’da yapılan boyalarla yeniden renk verebilecek ve yeni bir sistem çürüyen binaları bir süre zarfında temizleyecek. Ayrıca, demirci, ahşap işçisi, dökümcü ve diğer köleler artık animasyonla canlandıracak.

Yine bir başka yenilik, oyuncular bu güncellemeden sonra ilgili menüyü açarken ücretsiz başarı puanı kazanabilecekler.

Bir sürü değişiklik ve ekleme var ve bunları buradan kontrol edebilirsiniz. 

Conan Exiles oynamak için henüz fırsat bulamadıysanız, büyüklüğünü değiştirebileceğiniz cinsel organların bile olduğunu bilmelisiniz.