Final Fantasy 15 PC Çıkış Tarihi, Sistem Gereksinimleri ve GOTY Edition Açıklandı

Final Fantasy 15 PC Çıkış Tarihi, Sistem Gereksinimleri ve GOTY Edition Açıklandı

Final Fantasy XV Royal Edition

Final Fantasy XV Royal Edition

Final Fantasy XV, PS4 ve Xbox One için 2016’da piyasaya çıktı ancak bilgisayar sahipleri hala açık-dünya RPG oynamak için bekliyorlar. Şimdi, yayıncı Square Enix, oyunun PC bağlantı noktasının 6 Mart’ta geleceğini açıkladı.

PC sürümü “yerel 4K (maksimum 8K)” çözünürlüğü ve HDR’yi ve modları destekleyecek. Geçen yıl bir fragmanda ortaya çıkan diğer özellikler arasında, yüksek kaliteli ortam tıkanması ve “gelişmiş saç simülasyonu” yer alıyordu.

50 $/£ 40’a mal olan bu Port; ayrıca Episode Gladiolus, Episode Prompto, Episode Ignis ve the Comrades çok oyunculu genişlemesi olan sezon geçiş içeriğini yeni bir zindan, ekstra patron savaşları, ek bir oyun içi araç ve birinci şahıs modu gibi yeni özellikleri içeriyor.

Final Fantasy 15 Royal Edition

Buna ek olarak Square Enix, PS4 ve Xbox One‘a Final Fantasy XV için Royal Edition başlıklı yeni bir sürüm açıkladı. Uluslararası fiyatlandırmayla henüz 50 ABD Doları tutarında olan bu paket Windows Edition’a gelen tüm içeriği içeriyor; Alternatif olarak, zaten Konsolda Final Fantasy XV’e sahip olanlar, eklenen tüm içeriği içeren Royal Pack adında 20 dolarlık bir eklenti satın alabilirler. Son olarak Royal Edition, uzun süredir devam etmekte olan Final Fantasy sanatçısı Yoshitaka Amano’nun yeni kutu sanatıyla birlikte geliyor. Aşağıda yeni resimlere göz atabilirsiniz. Royal Edition ve Royal Pack’in her ikisi de 6 Mart Windows Sürümü ile aynı gün gelecek.

Ayrıca oyunun hangi bilgisayarlarda oynanabileceğine ilişkin sistem gereksinimleri de açıklandı. Final Fantasy XV Sistem Gereksinimleri konumuza bakarak bilgisayarınızın oyunu destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz.

Final Fantasy XV PS4

Final Fantasy XV PS4

Final Fantasy XV Xbox One

Final Fantasy XV Xbox One