Fortnite İçerik Güncellemesi Battle Royale için Bir Otomat Getiriyor

Fortnite İçerik Güncellemesi Battle Royale için Bir Otomat Getiriyor

Epic Games, Fortnite‘a gelen en son eklemeleri ortaya çıkardı. Ancak, geçmişten farklı olarak, indirmeniz gereken yeni bir güncellemenin parçası olmayacak; bunun yerine, bir önceki yamanın içeriği için gecikmeli bir sunum gibidir. Epic’in dediği gibi bu tür “içerik güncellemesi”; tüm platformlara ulaştı. Diğer değişiklikler ve eklemeler arasında Vending Machine’i (Otomat) tanıttı.

3.4 içerik güncellemesinin yayınlanmasıyla, Vending Machines, Battle Royale‘da ada genelinde dağıtılacak. Bunların her biri rasgele bir nadir seçer ve daha sonra malzemeler karşılığında bu seviyede üç öğe satar. Nadirlik ne kadar yüksek olursa fiyat da o kadar yüksek olur. Ödeyebileceğinizden, satın alabileceğiniz kaç ürün olacağı ile ilgili bir sınır yoktur. Her seviyede mal olacağı maliyet:

 – Common (beyaz) sürümde bulunan öğeler 100 materyale mal olacaktır.
 – Uncommon (yeşil) bir versiyonda bulunan ürünler 200 materyale mal olacaktır.
 – Rare (mavi) versiyonda bulunan ürünler 300 materyale mal olacaktır.
 – Epic (mor) versiyonda bulunan ürünler 400 materyale mal olacak.
 – Legendary (altın) versiyonunda bulunan ürünler 500 materyale mal olacak.

Fortnite Vending Machine

Fortnite Vending Machine

Her malzeme türü; ahşap, taş ve metal bununla değiştirilebilecek bir ürüne sahip olacaktır. Otomatik satış makinesi her seferinde bir tane gösterecek ve yavaşça bunlar arasında dönecektir. Ne istediğinizi satın almak için, ya göstermek için bekleyebilir ya da üç öğenin bir sonrakine geçmek için kazma ile Vending Machine’e vurabilirsiniz.

Bu içerik güncellemesi, patlayıcı silah merkezli High Explosives listesinin değiştirilmiş bir versiyonu olan yeni bir sınırlı zaman modunu da tanıtacak. Daha da önemlisi, silahlar için denge değişiklikleri uygulanmaktadır. Bunların birçoğu “ilk vuruş doğruluğu” kazanıyor, bu da ilk atış ile ilgili olarak % 100 doğrudur. İlk vuruş doğruluğunu elde etmek için yeni silahlar:

 – Suppressed Submachine Gun
 – Tactical Submachine Gun
 – Pistol
 – Suppressed Pistol
 – Revolver
 – Hand Cannon
 – Assault Rifle
 – Burst Assault Rifle

Bunlarda sadece silahlar değil, hasarın azalması da değiştirildi. Özellikleri Epic’in web sitesinde bulunan tam yama notlarında görebilirsiniz.

Kaynak: 1