Fortnite’ın Week 5 Challenges Açıklandı

Fortnite’ın Week 5 Challenges Açıklandı

Fortnite Week 5 Challenges

Fortnite Week 5 Challenges

Fortnite oyuncuları, bir sonraki haftada yapılacak haftalık mücadeleler için normalden biraz daha beklemek zorunda kalacaklar. Geçen haftalarda olduğu gibi, Salı günkü yeni öeydan okumaları ortaya koymak yerine, geliştirici Epic Twitter’da duyurdu ki, Sezon 4’ün haftalık meydan okumalarının geri kalanı, daha önce kullandıkları gibi, Perşembe günleri olacak.

Yeni Challenges dizisi artık tüm platformlarda (PS4, Xbox One, PC ve iOS) 31 Mayıs’ta yayınlanacak. Epic, gecikmenin herhangi bir teknik sorundan kaynaklanmadığını, bunun yerine haftalık meydan okuma programına yönelik bir “amaçlanan değişiklik” olduğunu söyledi.

Epic Reddit’te, “Bu hafta v4.3 güncellemesinden başlayarak, 4. Sezonun geri kalanı için yapılan güncellemeden ziyade, her Perşembe günü Haftalık Meydan Okumaları güncelleyeceğiz. Amacımız, haftalık devir gecikirse, yeni haftalık zorlukların kötü bir duruma getirilme riskini azaltmaktır.” diye açıkladı.

Daha önce bahsedilen 4.3 güncellemesi hala mevcut değil, fakat Epic şimdiden Fortnite: Battle Royale‘e getireceği yaşam kalitesi iyileştirmelerinden bazılarını ayrıntılı olarak açıkladı. Uygulandığında, oyuncular maçlar sırasında hedefleri tamamladıkça mesajların açıldığını görecekler ve belirli bir mücadeleyi bitirmek için nerede durduklarını daha kolay anlayacaklar.

Fortnite yolundaki diğer yeni özellikler sınırlı bir Playground modu, dost ateşi ve respawns özellikleridir. Yeni bir alışveriş sepeti aracı da son zamanlarda oyunun Yeni Güncellemeler feed’inde yer aldı.

Fortnite’ı buraya tıklayarak hemen indirebilirsiniz.