Free Fire yönetmeni, set tasarımını haritalamak için Minecraft kullandı

Free Fire yönetmeni, set tasarımını haritalamak için Minecraft kullandı

Minecraft çok farklı şeyler için kullanılıyor. Bütün programlama dillerini taklit etmek için kullanılır, AI’yı eğitmek için kullanılır ve insanlar bazen eğlenmek için kullanırlar (oyunu oynamakla gerçek anlamda kullanılır). Şimdi Minecraft Kullanılan Şeyler listesine ekleyebileceğiniz yeni bir şey var: film setleri tasarlamak.

En azından Ben Wheatley’in yeni filmi için yaptığı şey buydu. Kill List’ın İngiliz yönetmeni ve High Rise, bugün filmin kirli depo alanını çizmek için kullandığı Minecraft yapısını gösteren iki görüntüyü twitterda paylaştı. İşte buradalar:

Wheatley, diğer Twitter kullanıcılarına cevap verirken, Minecraft’ı değerlendirirken Google Sketch’e göre setleri çizmek için daha hızlı bir araç olduğundan bahsetti.

Filmin kendisi gelince, Rotten Domates, “muhteşem ve patlamaya yol açan bir silah anlaşmasıyla ilgili heyecanlı bir aksiyon komedisi” olduğunu bildiriyor. Filmi izlemedim, fakat gözüm kulağımda orda.İşte bu arada filmin fragmanı da burada. Yukarıdaki görüntüler ve en son çıkan ürün arasında bazı belirsiz benzerlikler fark edeceksiniz.