İki Mobil PUBG Oyunu Duyuruldu

  Çin’de mobil cihazlara bir çift Battleground oyunu geliyor. İki PUBG mobil oyun açıklandı, ancak yalnızca Çin’de satışa sunulacak. Çinli internet devi Tencent, oyunlardan birini Timi Stüdyosunun yaptığı bu iki oyunu destekliyor. Diğer oyun Lightspeed ve Quantum Studio tarafından yapıldı ve standart PC sürümüne daha yakın gibi görünüyor.

 Endüstri analisti Daniel Ahmad‘e göre, her iki oyun da Epic’in Unreal Engine 4‘ü kullanılarak yapıldı. Fragmanları izleyerek iki oyun hakkında da daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. (buradan ve buradan)  Bu oyunların dünyanın hangi bölgelerine geleceği hakkında henüz söylenmiş bir şey yok. Web siteleri Çince bu yüzden, tüm ayrıntıları tam olarak göremiyoruz. 

   PUBG hala Early Access’de, Aralık sonunda resmi olarak PC’de başlatılacak. Bu arada oyunun Xbox One sürümü 12 Aralık’ta çıkacak. 1.0 lansmanında tırmanma ve yeni araçlar dahil olmak üzere bazı yeni güncellemeleri öğrendik.  Çok beklenen yeni PUBG haritası da yakında geliyor. Kesin bir çıkış tarihi yok ama elimizde yeni haritayla ilgili bilgiler var.  

Kaynak: 1