PUBG Xbox One’da Popüler Olduğunu Çoktan İspatladı Bile

PUBG Xbox One’da Popüler Olduğunu Çoktan İspatladı Bile

Playerunknown Battlegrounds bu hafta Xbox One’da piyasaya çıktı. Eğer erken oyuncu meselesi devam edecekse, konsol versiyonu güçlü bir başlangıç yaptı gibi görünüyor. Oyun,  bitmemiş bir versiyonunun 12 Aralık’ta oyun önizleme programında başlatılmasından sadece bir gün sonra,  yüz binlerce oyuncuyu cezbetti.

En yüksek leaderboard verileri, günde 496.000’den fazla oyuncunun oynadığını gösteriyor. Bu rakam, diğer hesapları da kapsayabileceği için oyunun aktif oyun alanını mükemmel bir şekilde temsil etmiyor olabilir. Ancak, PUBG‘in konsol sürümünün hızlı bir şekilde başladığından şüphe yok.

PUBG’ın bitmemiş olduğunu düşünürsek, bu erken başarı daha da değerli. Oyun oynamayı düşünüyorsanız, Xbox One X sürümünün standart Xbox One’dan daha iyi performans gösterdiğinden oyunun biraz daha zor olduğunu unutmayın. Her iki sistem de  PC‘deki performansa ulaşamıyor ancak bu durum yamalarla zamanla iyileşecek. PC’deki PUBG uygulamasının da bitmemiş olduğunu belirtelim.

PUBG, bu hafta Xbox One’da başlatıldı. Daha sonraki bir tarihte PlayStation 4‘e gelebilir, ancak bu konuda henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyun, Xbox One’da Game Preview programında  bir süre (tam sürüm gelene kadar) kullanılacak. Geliştirici Bluehole’den, PUBG desteği daha devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: 1