Red Dead Redemption 2 Müthiş 19 Ekran Görüntüsü

Red Dead Redemption 2 Müthiş 19 Ekran Görüntüsü

Rockstar Games, stüdyonun yaklaşan ve yüksek oranda beklenen Vahşi Batı oyunu Red Dead Redemption 2’den yeni ekran görüntüleri yayınladı. Rockstar’ın kendi web sitesinde, Facebook’ta, Twitter’da ve Instagram sayfalarında yayınlanan görüntüler, Arhur Morgan ve Van der Linde çetesinin diğer üyelerini gösteriyor. Ayrıca bir yay ile Morgan avı, dramatik bir çatışma, bir kamp ateşi etrafında sessiz bir an ve Red Dead Redemption 1 kahramanı John Marston da var.

Red Dead Redemption 2, 2010’un Red Dead Redemption olaylarından 12 yıl önce 1899 Amerika’sında kuruldu. Bir soygunun yanlış gitmesi sonucu Morgan ve çete üzerine odaklanan bir hikaye anlatıyor. Federal ajanlar ve kelle avcıları onları takip ediyor. Rockstar hikayenin resmi açıklamasında “İçsel bölünmelerin çeteyi parçalamakla tehdit ettiği gibi, Arthur kendi idealleri ve onu yaratan çete sadakati arasında bir seçim yapmalıdır.” diyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde oyun ile ilgili yeni bir fragman da yayınlandı. Görmek isterseniz buradan bakabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ekim’de çıkacak. Ayrıca, PS4 oyuncuları Xbox One kullanıcıları öncesinde oyunun çevrimiçi içeriğinin bir kısmını oynayabilecekler.

Aşağıda bu harika tüm görselleri görebilirsiniz. Görüntüler gerçekten çok güzel ve arka planda inceleyebileceğiniz bazı ilginç detaylar içeriyor.