Super Mario Run Güncellemesi – Super Mario Run İndirimde

Super Mario Run Güncellemesi – Super Mario Run İndirimde

Nintendo, ilk animasyonlu mobil oyunu Super Mario Run için büyük bir güncelleme hazırlığında. Nintendo, 29 Eylül Cuma günü, daha fazla seviye, bir ek mod ve bir başka oynanabilir karakter de dahil olmak üzere, otomatik çalıştırıcıya yeni içerik ekleyecek. 

Yaklaşan güncellemenin en önemli yanı, dokuz seviyeden oluşan yeni bir oyun dünyası olan World Star. Eurogamer, bu aşamaların yeni düşmanlara ve oyun mekaniğine sahip olacağını ve oyuncuların oyunun mevcut altı dünyasını tamamladıktan sonra dünyanın kilidinin açılabileceğini bildiriyor.

Güncellemenin ayrıca, World Star‘ın ötesinde, oyuna yepyeni bir oynanabilir karakter ekledi: Princess Daisy. Oyuncular, farklı seviyelerin “parçalarını” içeren yeni bir mod olan Remix 10’u tamamlayarak prensesin kilidini açmak zorunda kalacaklar. Modu her oynadıklarında oyunculara farklı seviyelerde bir koleksiyon sunulacak ve Daisy’nin kilidini açmak için yeterli Rainbow Madalyaları toplamak gerekecek. 

Princess Daisy

Princess Daisy

Super Mario Run

Super Mario Run

Super Mario Run İndirim

Cuma günkü güncellemeyle aynı zamana denk gelen Nintendo, Super Mario Run’un fiyatını da sınırlı bir süre düşürecek. 29 Eylül’den 12 Ekim’e kadar, oyuncular oyunu 5 dolara satın alabilirler. Normalde, Super Mario Run’ı indirebilir ve ilk birkaç seviyesini ücretsiz olarak oynayabilirken, oyunun kilidini açmak genellikle 10 $ ‘a mal olur ve bu da satış fiyatını önemli ölçüde % 50 indirimli yapar. Super Mario Run, iOS ve Android telefonlarda kullanılabilir. 

Super Mario Run