We Happy Few Ne Zaman Çıkacak?

We Happy Few Ne Zaman Çıkacak?

We Happy Few

We Happy Few

Güçlü anlatımlarla bir hikaye yaratmaya odaklanan geliştiricilerle birlikte, ahlaki gri alanlara ve oyunun daha sonraki bölümlerini etkileyen ağırlığa sahip olan kararlar ile paranoya hissi vurgulayan oyun; birinci şahıs bakış açısıyla oynanan, rol yapma, hayatta kalma ve hafif roguelike elemanları unsurları içermektedir.

We Happy Few, bozulmuş uyuşturucu bağımlılarının BioShock tarzı bir toplumla nasıl birleştiğini öğrenen ve Austin Powers’ın kitschy 1960’ların hüznünü nefis ürpertici bir hayatta kalma oyununa dönüştüren zorunlu konsepti esas alan bir oyundur. İlk etapta gezinerek, yerli halkın Joy olarak bilinen halüsinojik haptan günlük doz almak zorunda kaldıkları bir toplum aracılığıyla hayali İngiliz şehri Wellington Wells’in birkaç sakininden biri olarak oynuyorsunuz. İlaçlarınızı almayı reddettiniz ve ölüm getiren Downer olarak etiketlendiniz. Hayatta kalmanıza yardımcı olabilecek herhangi bir şey için zihin değiştiren vatandaşlardan kaçmaya zorlandınız. Bu arada, kötü niyetli bir canlı aksiyon TV sunucusu Jack amca tarafından alay edilip ve ezileceksiniz.

Oyunun yaratılması için planlar, Haziran 2015’te bir Kickstarter finansman kampanyası aracılığıyla ilan edildi ve daha sonra Xbox One platformunun bir parçası olarak Microsoft Stüdyoları tarafından destekleneceği açıklandı. Oyun Temmuz 2016’da erken erişim olarak piyasaya çıktı ve 2018 yılının ortalarında tamamen piyasaya sürülecek.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC
Yayın Tarihi: 2018 Yaz