Assassin’s Creed Origins Yeni Game Plus Mevcut

Assassin’s Creed Origins Yeni Game Plus Mevcut

Assassin’s Creed Origins Game +

Assassin's Creed Origins Game +

Assassin’s Creed Origins‘deki Discovery Tour modu, bugün oyunda mevcut ama sadece yeni olan şey o değil. Yeni şeyler arayan deneyimli oyuncular, bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC’deki oyuna eklenen Yeni Game + modunu kontrol edebilirler.

Ana hikayeyi bir kez hallettikten sonra, silahlar ve kıyafetler gibi yetenekleriniz, XP, işçilik malzemeleri ve araçları gibi envanter öğeleri ve tabii ki karakter seviyeniz de dahil olmak üzere mevcut ilerlemenizi kaydetmek ve korumak için bir NG+ oluşturabilirsiniz.

Görev rekabet durumu ve Senu’nun algı seviyesi gibi tabii ki bazı şeyler, tüm haritalar ve keşfedilen bölgeler gibi devam etmeyecek. İlerlemeye bağlı etkinlikler sıfırlanır, bu nedenle normal oyun ilerlemesinin bir parçası olarak kilidini açana dek Trials of the Gods ve Hippodrome gibi şeyler kullanılamaz. Buna ek olarak, zorluk seviyesi önceki mücadelenize kıyasla bir adım ilerleyeceğinden, deneyimi daha zor bulacaksınız. Örneğin; Easy Normal’e, Normal Hard’a vb. geçecektir. Düşman ölçeklendirme, NG+ ‘da varsayılan olarak açık, ancak onu devre dışı bırakabilirsiniz.

Oyunun NG+ versiyonunu halletiğinizde “benzersiz bir ödül” olacak. Ancak Ubisoft bunu şu an için bir sürpriz olarak tutuyor. NG+ modunun ayrıntılı dökümü için, Ubisoft’un web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1