Avowed Geliştiricisi, Savaş Sisteminin “İyi Görünmediğini” Kabul Ediyor, Ancak Geliştirmesi İçin Çalışıyor

Avowed Geliştiricisi, Savaş Sisteminin “İyi Görünmediğini” Kabul Ediyor, Ancak Geliştirmesi İçin Çalışıyor

Obsidian Entertainment, Yaklaşan rol yapma oyunu Avowed’un geliştiricisi, oyunculardan gelen geri bildirimler temelinde oyunun savaş sisteminin nasıl iyileştirileceği konusunda çalışıyor. Bu süreç, oyunun savaş sistemi, Xbox Developer Direct’in Ocak ayındaki yayını sırasında biraz donuk göründüğü için eleştirilere maruz kaldı.

TechRadar Gaming’e verdiği röportajda Avowed’un baş mühendisi Gabriel Paramo, Developer Direct gösterisinin ekibin neyi iyileştirmesi gerektiğini öğrenmelerini sağladığı için “gerçekten harika” olduğunu belirtti.

“Oyuncular ‘Vay, bu pek iyi görünmüyor’ dediğinde, ‘Tamam, hemen bu yönü cilalamaya öncelik vermeliyiz’ diye düşünürsünüz. Bu nedenle biz de buna giriştik,” diye açıklıyor. “Oyun dünyasındaki varlıkların vuruşlara verdiği tepkilere gerçekten odaklandık ve her kare üzerinde yoğunlaştık. Örneğin, oyuncunun silahını savurması ile vuruş yapması arasındaki gecikme süresi nedir, böylece bu çok daha hızlı hissedilsin. Ve gerçekten, vuruş animasyonunun başlangıç karesindeki aşırı pozlamalara odaklandık, böylece oyuncu vuruş efektlerini gerçekten fark etsin”.

Paramo ayrıca, oyuncular henüz değişikliklerin büyük bir kısmını görmediklerini belirtse de, Obsidian’ın aynı zamanda “tüm animasyon açılarını”, görsel efektleri ve ses geri bildirimini de iyileştirmekte olduğunu açıkladı.