Avowed Oyununun Hikayesini Anlamak İçin Pillars of Eternity Oynamanıza Gerek Yok

Avowed Oyununun Hikayesini Anlamak İçin Pillars of Eternity Oynamanıza Gerek Yok


Obsidian Entertainment, yeni açık dünya rol yapma oyunu Avowed hakkında yeni sorulara yanıt verdi. Özellikle, Game Informer’a verilen son röportajda, Microsoft stüdyosu Avowed ile Pillars of Eternity arasında var olan bağlantıyı açıklığa kavuşturdu.

Bildiğimiz üzere, her iki oyun da aynı anlatı evreninde geçiyor, ancak Obsidian, Avowed’un hikayesini takip etmek için Pillars of Eternity’nin öyküsünü bilmek zorunda olmadığınızı vurguladı.

“Öncelikle, Avowed’da oynamak için Pillars’ın önceki oyunlarını oynamış olmanız gerekmiyor,” dedi oyun direktörü Gabe Paramo. “Eski fanlarımızın geri dönüşünü deadfire sonrası birkaç yıl içinde gerçekleşiyor. Eski oyuncuların tanıyacağı birkaç karakter var. Ayrıca, bazı yan karakterlerin cameo olarak göründüğü birkaç başka karakterimiz var. Ancak tüm bu durumlarda, bu karakterlerle daha önce tanışmış olmanız gerekmiyor. Konteksti anlamak için onlarla daha önce karşılaşmış olmanız şart değil. Living Lands’de geçen oyunun bir zevki de, bu eğlendiğimiz yerin, Pillars’ın hiçbir önceki oyununda keşfetmediğimiz bir yer olması. Bu, hem biz geliştirici ekip olarak hem de oyuncular için yeni olan bir hikaye yarattığımız bir oyun.”

Avowed, Windows PC ve Xbox Series X|S’de mevcut olacak.