Avowed’da Henüz Gösterilmemiş Karanlık ve Korkutucu Mekanlar Olacak

Avowed’da Henüz Gösterilmemiş Karanlık ve Korkutucu Mekanlar Olacak

Yönetmenler Carrie Patel ve Gabriel Paramo, Kinda Funny podcast’inde, Avowed’ın daha önce fragmanlarda gösterilmemiş karanlık ve korkutucu mekanlar içereceğini, bu mekanların oyuncuları farklı bir atmosfere daldıracağını anlattılar.

Yaratıcılar, Pillars of Eternity 2: Deadfire’ın tonunu başlangıç noktası olarak aldıklarını, aynı zamanda farklı mekanları özgün bir şekilde tanımlamak ve onlara karakteristik bir görünüm kazandırmak için geniş bir tonal çeşitlilik sunmayı amaçladıklarını belirttiler.

“Eğer gerçekten Avowed’ın dünyasını keşfetmeye giderseniz, daha karanlık anlarla da karşılaşacaksınız,” dedi Paramo. “Şu ana kadar en parlak ve renkli yerleri gösterdik, ama oyunda karanlık ve ürpertici alanlar da var.”

Kısacası, şimdiye kadar geliştirme ekibinin rol yapma oyununu halka tanıtmak için kullandığı renklerin ve “eğlenceli” yaklaşımın sizi yanıltmasına izin vermeyin, çünkü bu maskenin altında çok daha fazlasını bulacağız.

Xbox Games Showcase’de Avowed ile ilgili gösterilen fragmandan sonra, geliştiriciler Xbox için dört gözle beklenen bu eksklüzif hakkında birçok yayımlanmamış detayı açığa çıkararak bize sunmayı amaçladıkları deneyimin daha tam bir resmini sunmaya başladılar.

Örneğin, yakın zamanda, yoldaşların hikaye, dövüş ve ahlaki kararlar içinde büyük bir öneme sahip olacağı, çok yönlü olması planlanan ve birçok farklı olasılığı içeren bir yapıyı vaat eden bir yapı içinde olacağı bilgisi ortaya çıktı.