Baldur’s Gate 3’teki Shadowheart, başlangıçta “daha cesurdu ve onu büyük ölçüde yumuşatmak zorunda kaldılar” şeklindeydi.

Baldur’s Gate 3’teki Shadowheart, başlangıçta “daha cesurdu ve onu büyük ölçüde yumuşatmak zorunda kaldılar” şeklindeydi.

[ad_1]

Larian’ın Başkanı Swen Vincke, Baldur’s Gate 3’ün yaratıcılarının Shadowheart’ı cesur ve şüpheci yapma isteklerinde abarttıklarını ve karakterinin bazı çalışanlara hoş gelmediğini bir röportajda söyledi. Bir senarist kadının doğrudan karakter hakkındaki endişelerini ifade ettiği belirtiler.

Görünüşe göre Shadowheart en hoş olmayan karakter oluşturulan bir karakterdi. Fanlar tarafından sevilen Baldur’s Gate 3’ün şifacısı Shadowheart’ın, aslında daha cesur bir karakter olduğunu ve sonra “çok fazla zayıfladığını” söyledi.

Shadowheart’ın kaba ve öfkeli tavırları, onu Baldur’s Gate 3’ün en popüler romantik karakterlerinden biri yapan iki belirleyici özellik arasında yer alıyor, ancak oyuna erken erişimin bir noktasında tamamen kötü olduğu hissedildi.

İnsanlara birbirlerine güvenmeyen bir grup yaratmak ve sonra onların birbirlerine güvenmeye başlayacakları bir hikaye yaratma amacımız, onun çok kaba olduğu dönemde Shadowheart’ın harika olduğunu düşündürdü.

Ayrıca, Swen Vincke röportajında Baldur’s Gate 3’ün yaratıcılarının erken erişimde çok yardım aldığını vurgulayarak, oyuncuların ve eleştirmenlerin geri bildirimlerinin birçok hatadan kaçınmalarına yardımcı olduğunu belirtti.