Beyond Good & Evil’ın Yeniden Yayını Steam’de Başarısız Oldu: Oyuncular PC Kısıtlamalarını Eleştiriyor

Beyond Good & Evil’ın Yeniden Yayını Steam’de Başarısız Oldu: Oyuncular PC Kısıtlamalarını Eleştiriyor


Beyond Good & Evil’ın kült klasik macerasının 20. yıl dönümü şerefine Ubisoft, bir dizi iyileştirme içeren güncellenmiş sürümünü piyasaya sürdü. Yeni sürüm, güncellenmiş grafikler, iyileştirilmiş kontrol sistemi, yeni bir geçiş modu ve geliştirilmiş ses ile fark yaratıyor. Ancak, tüm bu yeniliklere rağmen, proje PC oyuncuları tarafından ilgi görmedi. Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, Steam dijital mağazasında mütevazı bir oyuncu kitlesi topladı, bu oyuncuların çoğu projeyi aktif olarak eleştirdi.

Son verilere göre, Beyond Good & Evil’ın güncellenmiş sürümünün Steam’de ulaştığı pik oyuncu sayısı 589 oldu. Bu sayı önemli kabul edilemez, özellikle orijinal oyunun durumu da çok daha iyi değilken — sadece 274 kullanıcı. Oyuncu yorumları, teknik durumdan memnun kalmayanlar açısından çok daha ağırlıklı görünüyor.

Şu anda Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, yüzden fazla kullanıcı incelemesine sahip ve bunların sadece %63’ü olumlu. Birçok oyuncu, görsel iyileştirmeler sayesinde projenin gerçekten iyi göründüğünü belirtti. Ayrıca kullanıcılar, Steam Deck’teki performans ve geliştirilmiş sesi de beğendi. Bununla birlikte, neredeyse tüm oyuncular, basit bir başlangıcı engelleyen Ubisoft Connect’e bağlanma zorunluluğundan şikayet etti. Diğer eksiklikler arasında, oyuncular 60 FPS yapay sınırını ve ultra geniş monitörler için desteğin olmamasını da not ettiler.