Büyük İhtimalle Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Büyük İhtimalle Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Disdoored

Çıkış Tarihi: 1 Haziran
Geliştirici: Anton Riot and Co
Yayıncı: Bitbox Ltd.

Disdoored izometrik bir bakış açısıyla oynanan güzel bir plasticine-styled hayatta kalma oyunudur. Plasticine-styled denmesi estetiği kötüdür anlamına gelmez. Oyunun grafikleri tamamen plasticine animasyonlar yanı sıra plasticine-styled ortamlardan oluşur. Burada; prosedürle oluşturulan dünyalarda bir üs, çiftlik ve savunma kuracaksınız. Mutlu olmanız gereken etçil bitki olan Lily’i memnun etmek için “gizemli kapıları” yağmalayacaksınız. Oyun hem tekli hem de çok oyunculudur.

Disdoored İndir

2. Witch Hunt

Çıkış Tarihi: 2 Haziran
Geliştirici: Andrii Vintsevych
Yayıncı: Andrii Vintsevych

Witch Hunt, isminden de anlaşılacağı gibi, avcı cadıları ile oyuncuların görevleri olan bir korku oyunudur. Belville adında bir kasabanın yanındaki ormanları temizlemek sizin sorumluluğunuzdadır ve kendi aklınızı kullanarak bunu yapmanız gerekir: geliştirici Andrii Vintsevych sadece “el tutma” olmadığını, oyunun “sabır ve azim gerektirdiğini”, söz konusu nitelikleri eksik olmayan oyuncuları rahatsız etmeyeceğine söz veriyor. Erken Erişim aşamasındadır, ancak başlangıçtan bitişe kadar planlanan denge, seviye tasarımı ve diğer optimizasyonlar gibi şeylerle baştan sona oynanabilir. Hafif bir RPG unsurunun yanı sıra bir “finansal sistem” vardır, ancak oyunun muhtemelen oyun severleri kazanacağı ürkütücü atmosferdir.

Witch Hunt İndir

3. Milanoir

Çıkış Tarihi: 2 Haziran
Geliştirici: Italo Games
Yayıncı: Good Shepherd Entertainment

1970’lerin İtalyan suç filmleri etrafında temalı bir piksel sanat tarzı aksiyon oyunudur. İlk bakışta, Hotline Miami’den ipuçlarını alması gibi görünebilir, ama daha fazla hikaye odaklı, daha çok parça odaklı ve belki de daha az hassasiyet odaklıdır. Eski mahkum Piero’yu, “onu çerçeveleyecek adam” ın tam intikamını almak için oynuyorsunuz. Bu yüzden onu piksel tarzı Milano’da arayacaksınız ve aynı zamanda ölmenizi isteyen biri tarafından öldürülmekten kaçınmaya çalışacaksınız. Oyun iki oyunculu yerel kooperatif oyununu destekliyor ve hikayeyi bitirdiğinizde yine de devam etmek isterseniz bir arena modu var.

Milanoir İndir

4. Football Tactics & Glory

Çıkış Tarihi: 1 Haziran
Geliştirici: Creoteam
Yayıncı: Creoteam

Şatolar, esrarengiz ormanlar, elfler ve troller vb. sizin için çok acayipse, neden bir futbol sahası üzerine yerleştirilmiş bir sıra tabanlı strateji RPG’si denemiyorsunuz? Football Tactics & Glory, Football Manager’ın yönetim yönlerini sıra tabanlı taktik oyunla birleştiriyor. Kendi kulübünüzü geliştirecek ve nakit rezervini artıracak ve güçlendireceksiniz, ancak Steam sayfası bu oyunun diğer futbol yönetimi simsinin çekirdeğini oluşturan “sonsuz tablolar, sayılar, rutin ve mikromananat” yönlerini atladığını iddia ediyor. Bu türlerin ilginç bir karışımıdır ve bir süre önce Erken Erişim için başlatıldığından beri çok iyi karşılanmıştır. Artık özellik tamamlanmış 1.0 sürümüne tanıtıldı, yani isterseniz artık oyunu deneyebilirsiniz.

Football Tactics & Glory İndir

5. Unworthy

Çıkış Tarihi: 30 Mayıs
Geliştirici: Aleksandar Kuzmanovic Games Inc.
Yayıncı: Aleksandar Kuzmanovic Games Inc.

Dead Cells gibi şeylerin ayarında yeni, çırpınan, dayanıklı 2D Metroidvania. Keşif odağını sürdürmek için yeterli çeşitlilik sunsa da, uğursuz bir tek renkli sanat tarzı vardır. Savaş, savunma, dayanıklılık yönetimi ve i-frame tahrikli dodge’a odaklanarak hızlı ve taktiksel görünüyor. Ve zıylayamazsınız, eğer yukarı çıkmak istiyorsanız, bir merdiven kullanmalısınız. Dark Souls serisinin Steam’in “değerlendirme” bölümünde yer alan yorumlar bölümünde kaçınılmaz bazı sözleri vardır.

Unworthy İndir