Call of Duty: Black Ops 3 Güncellemesi Ücretsiz Harita ve Mod Ekliyor

Call of Duty: Black Ops 3 Güncellemesi Ücretsiz Harita ve Mod Ekliyor

Call of Duty: Black Ops 3 Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 3 Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 3 çıkalı iki yıl oldu. Ama Treyarch PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da 2015 sürümüne ücretsiz yeni bir harita ve oyun modu ekleyen bir yama yayımladı. Böyle ekstra şeyler bazı hayranların oyuna geri dönüşü olabilir. Ancak göze çarpan zamanlama bize bir sonraki Call of Duty oyununun ipuçlarını verebilir.

Mod, Modern Warfare 3‘den gelen ve o günden beri çeşitli Call of Duty oyunlarında ortaya çıkan Infected‘dir. Diğer oyunculara bulaştırmak amacıyla enfekte olan bir oyuncu seçilir. Eğer bir oyuncu düşürüldüyse, bulaşmış olarak yeniden canlanırlar ve ırk daha da büyür. Enfekte olan takım tüm oyuncuları başarılı bir şekilde değiştirirse kazanır. Bir veya daha fazla oyuncu zaman dolana kadar hayatta kalmayı başarırsa, kazanır.

Redwood Snow adında yeni bir harita da eklendi. Treyarch, “bildiğiniz ve sevdiğiniz haritadan daha soğuk bir şey” diye belirtti, esasen popüler bir harita olan Redwood’un göçebe bir versiyonudur. Tam yama notlarını buradan görebilirsiniz.

Activision, bu yılın Call of Duty’ın Black Ops 4 olacağını bildirdi ve Treyarch’in bu yılki oyunu geliştirdiğini doğruladı. Black Ops 3, özellikle Infinite Warfare’ın resmi açıklamasından öncesinde test edilmeye başlanmıştı. Bu nedenle hayranlar Infected modu ve Redwood Snow’u herhangi bir potansiyel ipucu olarak görüyorlar. Activision Call of Duty oyunlarını Nisan sonu veya Mayıs ayının başında ortaya koyma eğilimindedir. Bu yüzden zamanlama bir sonraki oyunu başlatmak için ideal.

Kaynak: 1