Call of Duty: Black Ops 4 Beta Testleri 3 Ağustos’ta Başlıyor

Call of Duty: Black Ops 4 Beta Testleri 3 Ağustos’ta Başlıyor

Call of Duty: Black Ops 4 Beta

Call of Duty: Black Ops 4 Beta

Call of Duty: Black Ops 4‘ün çok oyunculu bir oyun olarak nasıl olduğunu görmek için çok fazla beklemenize gerek yok. Activision ve Treyarch, beta testlerinin planını çizdi ve bazı oyuncular diğerlerinden daha iyi erişime sahip olacaklar. İlk testler 3 Ağustos’ta başlıyor, PS4 ön siparişleri verenler, bu ilk deneme 6 Ağustos’ta aynı anda sona erene kadar özel erişime sahip olacak. Xbox One ve PC müşterileri 10 Ağustos’a kadar beklemek zorunda kalacaklar. Açık bir PC beta bir gün sonra başlayacak. Bu ikinci test turu 13 Ağustos’ta sona erecek.

Hangi platformu kullanırsanız kullanın, deneyim aynı olacaktır. İki tane daha önce gösterilmeyen altı harita sunulacak. Domination, Hardpoint, Search & Destroy ve vanilla Team Deathmatch da dahil olmak üzere çoklu modlar içerecektir. Yeni ve geri dönen karakterlerin bir karışımını da bekleyebilirsiniz.

Blackout battle royale modunu için ise biraz daha sabırlı olmanız gerekir. Bu beta testi Eylül ayına kadar başlamayacak ve başlangıçta yalnızca PS4 ön sipariş müşterileri için kullanılabilir olacak.